ahojte, v tomto odvetvi komponentov sa vobec nevyznam, preto by som si radsej chcel nechat poradit. Potreboval by som spolahlivy cyklocomputer, ktory by zaznamenaval:
- rychlost
- prejdene km
- nadmorsku vysku(stacilo by max min), ale keby zaznamenal aj profil bolo by ok
- a mozno aj sklon terenu
dajte nejake typy, ani nie uplne lacne a ani uplne drahe
dik
Preco by bolo treba premium Stravu. Inac to nejde? Vsak cez http://gniza.org/segments/#/ sa daju nacita segmenty zo Stravy, vyexportovat vo *.fit formate, ulozit do Garmina medzi segmenty a ideme. Pred zaciatkom segmentu ma upozorni ze je 200 ,150 ,100 ,50 atd do zaciatku segmentu a potom meria cas v segmente a porovnava podla casu ktory mam nastaveny na porovnavanie. U mna personal best.
Zdravím všetkých, nechce sa mi zakladať novú tému, ale má tu už niekto reálnu skúsenosť s garmin edge 20/25? http://www.garmin.sk/edge-25-hr_d4848.html
Či už s meračom pulzu alebo bez neho. Zaujímala by ma reálna výdrž tej batérie, uvádzaná je 8hod, neviem či sa jedná o čistý čas jazdy.
Hodím príklad idem na výjazd, jazdím z toho 5-6hod a k tomu nejaká hodinka zastávky, fotenie, občerstvenie a tak, proste klasický výjazd.
Prípadne iné ďalšie skúsenosti nech sa podelí. Inak páči sa mi veľkosť, konektivita a pre mňa dostatočné množstvo údajov.
Ďakujem
U kazdeho Garmina je mozne nastavit aj zapis GPS dat. Tento sposob zapisu moze predlzit vydrz baterie. Ci to bude mozne aj u tohoto modelu tazko povedat. Pokial bike stoji na jednej pozicii urcite to nie je pre zariadenie a tym padom aj pre bateriu tak narocne ako ked sa pohybujes a Garmin hlada stale nove satelity podla polohy. Podla mna je vsak 8 hod vydrz malo. Vsak "celodenky" trvaju urcite aj dlhsie, zalezi ako velky budes mat smad Osobne by som siel do vyssieho modelu, tie maju dlhsiu vydrz. Moja 810-tka na vraj 15 hod vydrz. Tu vsak rozhoduje cena.
Tiež si myslím že to je nejaké minimum. Na road.cc som našiel nejaký test a typek tam písal že po 6hod bola batéria ešte v pohode. Asi by bola lepšia 520 len sa mi to zdá zbytočné dať 350e za niečo čo v podstate nevyužijem. Donedávna som mal len klasický computer a potom som prešiel na endomondo. To je ok aj tie dáta mi stačia pre štatistiku len mi vadí že zasa nevidím okamžite údaje ako rýchlosť, čas jazdy a km. A navyše dnešné telefóny sú už všetky príliš veľké a vhodné akurát niekam do vaku.
Chlapi neviete náhodou, alebo nemáte priamu skúsenosť s cyklo-computerom od CTM ? Nie tie staré modely, ale tie novšie, s väčším LCD čo majú Predavač mi to núkal v obchode keď som kupoval bike, ale reku najprv si prezistím čo a ako On mi hovoril, že si to zákazníci vychvaľujú...mal tam aj starší aj novší model aj mi ich ukázal, porovnal, že aký je rozdiel v LCD...novší je omnoho väčší ako má Sigma...že aj pekne zobrazuje, prosto že má dobré ohlasy na ne Tak teraz neviem či kúpiť CTM alebo Sigma cena je cca rovnaká, obidva sú bezdrôtové ! Poraďte, dikes.
ahojte, prosím poradíte mi tachometer aspoň do 100km/h a ďalšia podmienka je aby boli prejdené desiatky metrov nulovatelné rýchlejšie ako je to tu: http://www.cycleparts.de/en/products/old-models/m1.html
napr. 0,19 km Trip Dist a tlačidlo Bike treba podržať asi 3 sekundy a to je dosť pretože to pri rýchlosti 50km/h prejdem až 40m a to mi nezmerá =( a meriam ďalší úsek napr 190m. vďaka Peter.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Či už s meračom pulzu alebo bez neho. Zaujímala by ma reálna výdrž tej batérie, uvádzaná je 8hod, neviem či sa jedná o čistý čas jazdy.
Hodím príklad idem na výjazd, jazdím z toho 5-6hod a k tomu nejaká hodinka zastávky, fotenie, občerstvenie a tak, proste klasický výjazd.
Prípadne iné ďalšie skúsenosti nech sa podelí. Inak páči sa mi veľkosť, konektivita a pre mňa dostatočné množstvo údajov.
Ďakujem
pozri si vybijaciu charakteristiku tej baterky.
ak sa za 8 hodin znizi kapacita o 50%, to neznamena ze vydrzi dalsich 8 hodin ...
http://www.cycleparts.de/en/products/old-models/m1.html
napr. 0,19 km Trip Dist a tlačidlo Bike treba podržať asi 3 sekundy a to je dosť pretože to pri rýchlosti 50km/h prejdem až 40m a to mi nezmerá =( a meriam ďalší úsek napr 190m. vďaka Peter.
http://www.mtbiker.sk/bazar/prislusenstvo-pulzmetre-a-computery/249302/predam-pc-compuetre-sigma-1909-hr.html