Zdravim vsetkych, zhanam nejakych bajkerov, ktori by mali zaujem o spolocne vyjazdy v okoli Kosic, prevazne smer Kojsovka+prilahle kopce, cca. 60,70,80km, pripadne aj nejake dlhsie...

samozrejme hovorim o vikendoch, cez tyzden koli praci stiham max. Jahodnu
Nie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
Plat si necham svoj :-p
Plat si necham svoj ... ak myslíš , tak dobre
Vopred dik.
Cawko dnes som robil Bankov - Jahodná - Nemcová dôlka - Alpinka - Bankov a bol som mierne od blata... Teda si dovolím tvrdit ze Findorakova bude skoro sucha tam je to viac menej šotolina.
post1015034.html#p1015034
Keď sa zadarí ta obaja "testovači" (Ja a TeeM) budú prítomní na zajtrajšom Jesennom bikerteste, kde môžme to prediskutovať
Toľkoto snehu tam je aj to len uplne hore.
Dnes premierovo na Kojšovke aj keď len po asfalte . Pred vyjazdom som mal 1954km za rok 2015 tak som si povedal že 2000 dam veľkolepo a preto som si nadelil Kojšovku. Nakoniec to vydalo na 74km čo je aj môj novy kilometrovy rekord . A ešte aj Tatry som videl
... tá lúka-pole nad KVP je rozoraná len vo vrchnej časti, už sa aj rysuje chodníček (viď foto), dá sa v pohode v sedle.
https://www.youtube.com/watch?v=Qo0wY-LA1p0