podla tohto odbornika by som mal byt uz mrtvy....takymto veciam neverim odkedy som v spravach videl ktore potraviny obsahuju karcinogeny, kupodivu tam boli uz snad vsetky
No napriklad .. staci, ak ma clovek niekolko dni vysoku horucku a po jej skonceni by sadol na bajk dupal by hore kopcom .. stacilo by par minut a mohol by dostat skutocne infarkt. Riziko infarktu hrozi pri pretazeni srdca, ktore nastava pri roznych situaciach, ale nie je to polhodina, moze to byt podstatne menej, a nie je to 140 tepov, ale viac (okrem specialnych vynimiek). 140 tepov polhodiny denne, to je nieco ako maly poharik vina denne. Zdraviu prospesne. Ovsem druha vec je, ak clovek robi nieco, co mu systematicky poskodzuje zdravi, srdce a obehovy system a k tomu este namaha srdce, ktore nie je v poriadku. Tam to zdraviu prospesne velmi nie je, vysoke tepy. Obvykle fajciari a alkaci
...no je to trošku komplikovanejšie , ale až raz prídem na ten váš BK tak to spolu preberieme...ináč ten ujo trepe kokociny a jeho teoria je vytrhnutá z KONTEXTU...správne stax ?
po havarii v jadrovej elektrarni J.Bohunice sme tusim potom predali nase Deuterium do Rumunska :
operacia TELEMARK: velka bitka pocas 2.sv vojny o zasobu tejto vody v Norsku!!!
No pravdu máš starký , ja sa však pri vysadení motora ne***** o zem / osobná skúsenosť , kedy mi ***** blok motora na 206 pri 110 km rýchlosti /, len spomalím a zastanem na krajnici, zavolám odtahovku , vymením káru a idem ďalej...argumenty samozrejme akceptujem a aj takto doporučujem , no sám sa však na dovolenku vyberiem autom - aj za cenu , že mi niektoré destinácie ostanú " utajené "...
...preto všade chodím LEN autom , a LEN ja šoférujem ...ja tým ..ujom proste neverím
Koľko máš najazdené? Mal som dosť veľa situácií, ktoré boli dosť divoké a ktoré som nespôsobil. Viď vodič v pravom pruhu, ktorý dostal mikrospánok a išiel rovno aj keď diaľnica išla doprava a nejako mi už neostalo miesto v ľavom pruhu a tak podobne...
Vypadnutie motora nie je hned katastrofa ani pri lietadlach, pristanu aj s jednym a doplachtia aj uplne bez pohonu (vid Hudson river). Vzdy to byva kombinacia viacerych faktorov..
lto, tie Malajzijske lietadla boli tiez americke Boeingy, to je len oznacenie krajiny v ktorej su registrovane...
Tak ak Boh dá tak v decembri dovŕšim štvrtú dekádu a jazdím od 18...tak zopár sto tisíc / 4- 5 ? / kilometrov a niekolko desiatok 12 -20 hodinoviek v kuse mám za sebou. A ako lekár na záchranke 10 rokov- tam je jazda mnohokrát " o hubu " . Ak jazdíš hlavou , defenzívne , podla predpisov a dokážeš čítať dopravnú situáciu , tak riziko značne eliminuješ...No ak si na " zozname " a najvyšší sa ťa rozhodol odvolať z hry , tak s tým neurobíš nič a zomrieš aj v stojacom aute v garáži na ktoré spadne napríklad to lietadlo...
PhilJ Hudson je výnimka , aj tam sa len tak-tak ***** do tej vody a netrafil cesty na vôkol..
Ano je to kombinácia viacerých momentov , nie jednej veľkej " udalosti " / zostrelenie BUK-om /...je to ako rotujúce disky s dierami uprostred a ked ich zastavíš a v tom okamihu dôjde k odkrytiu " dier " a ty cez ten disk zazrieš svoj osud....si v prdeli . Toto povedal Viktor / vedúci letovej prevádzky v KE/ a ja mu verím ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://sk.wikipedia.org/wiki/Ťažká_voda
reklama na mopedOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
To je tiez pekne svinstvo.
http://technet.idnes.cz/nebezpecny-dihydrogen-monoxid-siri-hruzu-studenti-jej-chteji-zakazat-1ey-/sw_internet.aspx?c=A070221_171908_sw_internet_pka
http://www.cas.sk/clanok/334847/najdite-rozdiel-ranna-premavka-v-kodani-sa-vobec-nepodoba-na-tu-v-bratislave.html
operacia TELEMARK: velka bitka pocas 2.sv vojny o zasobu tejto vody v Norsku!!!
Ruské lietadlo Airbus A321
lto taká vážna debata , a ty si opäť samý *****
Koľko máš najazdené? Mal som dosť veľa situácií, ktoré boli dosť divoké a ktoré som nespôsobil. Viď vodič v pravom pruhu, ktorý dostal mikrospánok a išiel rovno aj keď diaľnica išla doprava a nejako mi už neostalo miesto v ľavom pruhu a tak podobne...
lto, tie Malajzijske lietadla boli tiez americke Boeingy, to je len oznacenie krajiny v ktorej su registrovane...
PhilJ Hudson je výnimka , aj tam sa len tak-tak ***** do tej vody a netrafil cesty na vôkol..
Ano je to kombinácia viacerých momentov , nie jednej veľkej " udalosti " / zostrelenie BUK-om /...je to ako rotujúce disky s dierami uprostred a ked ich zastavíš a v tom okamihu dôjde k odkrytiu " dier " a ty cez ten disk zazrieš svoj osud....si v prdeli . Toto povedal Viktor / vedúci letovej prevádzky v KE/ a ja mu verím ...