no ja dnes s požičaným zadným kolesom z Klokočova na Biely kríž, potom po modrej na Travný a dole do Pražma, odtiaľ na chatu Prašivá a komplet hrebeň späť na BK, potom ešte kúsok po červenej a dole do Klokočova...ráno asi 3 stupne, ale postupne sa to zlepšilo kedže v Ćechách bol sviatok, tak na horách bola asi miliarda ľudí a milion psov...ale bajkerov veru málo...celkovo to bolo 67km a 2300 nastúpaných...
Pekné a zaujímavé. Len škoda, že pri fotkách nie sú popisky...
My, Brudy, Lubo, Miloš, Vlado a ja na výjazde v Bielych Karpatoch, Malých Karpatoch a ešte aj nočák. Vlakom do TN, potom výživné stúpanie z Chocholnej na Kykulu(725m). Slnko super, ale vietor a chladno, od 3,5C do 11C.
Príroda a farby neskutočné. Červená TZ na Javorinu z CZ sa nám páčila. Záver po lúke brutál, ale dupači, Vlado a Lubo to dali. Na chate dobrý obedík a smer Python. Ten sme našli, len je zapadaný lístim, tak sme si ho neužili. V Hrachovišti dilema, či smer NMV, alebo Leopoldov, bolo pekne, tak sme si zvolili tú ťažšiu variantu. Cez Ošmek a Vrbové do PN a Leopoldova. A konečne vlak. Pekne strávená nedeľa.
Trasa: http://mapy.hiking.sk/?trasa=UGwAa
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.mtbiker.sk/vyjazdy/154716/luthy-vyjazd-bachledka-cez-smreciny-mtb-sucho-38km-3h-904m.html
Čergov
Čergov
Neprovokuj ! zdravotný stav my to nedovolil
Pekné a zaujímavé. Len škoda, že pri fotkách nie sú popisky...
fotene v okoli Jalsoveho pri Hlohovci
To myslis vazne, ze vozis e-bajk lanovkou?
Príroda a farby neskutočné. Červená TZ na Javorinu z CZ sa nám páčila. Záver po lúke brutál, ale dupači, Vlado a Lubo to dali.
Trasa: http://mapy.hiking.sk/?trasa=UGwAa