takze treba vzdy upresnit ,konkretna sitna podrazka sa tyka modelu mavic scree ,vysoke stuple.....na gersonovych crossmaxoch je vsetko o.k. vcera som skontroloval
takze treba vzdy upresnit ,konkretna sitna podrazka sa tyka modelu mavic scree ,vysoke stuple.....na gersonovych crossmaxoch je vsetko o.k. vcera som skontroloval
co u nas sa nedaju kupit loziska ? neviem ci by som kupoval zrovna lozisko z ciny
Pri tom cenovom rozdiele čo stojí tú a koľko stojí čínske ich radšej každú sezónu na novo vymením a po 3 sezónach budem na tom, čo by som dal za ložiská tu. Aj tak vždy umrú na bordel a wapkovanie, nie na nejaké zaťaženie.
to je pravda, ale caste prelisovavanie tiez nie je 2x vyhra a moze sa vypomstit. Ja osobne zastavam nazor nevapkovat(vramci moznosti samozrejme) a kupovat radsej kvalitnejsie=drahsie loziska
Wapkovaniu sa snažím tiež vyhýbať. Ale tohtoročný upršaný Saalbach ich dorazil. 5-6x denne wapkovať bicykel tým ložiskám ozaj nepomôže. A nemyslím si, že drahšie ložisko vydrží o moc viac. Väčšinou je rozdiel v toleranciach, hlučnosti atď. Materiál sa až tak moc nelíši.
Vo stvrtok moja "spolubyvajuca" oslavuje okruhle narodeniny, tak odo mna dostane nieco na mimo bikove aktivity t.j. beh, bezky, turistika. Su to Garmin Vivoactive "mudre" smart GPS hodinky. Dnes ich doniesla suseda. Kurier DHL ani nezavolal, rovno prisiel, jasne ze nikto doma nebol, tak ich nechal u susedy. Na trackingu som videl ze boli dorucene a hodinky nikde. Volal som do DHL az tam mi povedali ze su u susedy. Ta vsak tiez uz doma nebola. Az teraz vecer ich doniesla.
ja to mám tiež na polobotkách, možno je iná podrážka na lacnejších a iná na drahších modeloch ... aj keď príde mi to uletené .. a možno úplne iná na mavic tretrách ... to by bolo také trhové
mam sidi dragon 3 už štvrtý rok a su velmi dobre, teraz v chlade používam merino ponožky a nato neoprenove navleky..neuveriteľné, ale je v tom aj teraz teplo a držia výborne
Ložiská do rámu začínajú pomaly dorážať domov. Ďalšie som bral z Aliexpress, tak tie asi potrvajú dlhšie.
Ložiská, ktoré si objednával z aliexpresu nemali vo valiveloziska.sk? Lebo u mňa to tak pri jednom rozmere bolo a bral som radšej z bicyclecafe.cz. Hmm, a prečo som ja nedostal pero a zapaľovač?!
Ten rozmer nemali, inak by som bral tam. Lebo pecka, piatok som objednal, pondelok ráno priniesli do práce.
Našiel som ich na slovensku len v 2 obchodoch a brutálne drahé. Myslím, že tie z Ali budú OK. Sú to Enduro Max, otvorím dám poriadnu vazelínu, nové okrúžky čo to tam tesnia a musia zase nejakú dobu zvládnuť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tie tretry nevyzera uplne zle
Pri tom cenovom rozdiele čo stojí tú a koľko stojí čínske ich radšej každú sezónu na novo vymením a po 3 sezónach budem na tom, čo by som dal za ložiská tu. Aj tak vždy umrú na bordel a wapkovanie, nie na nejaké zaťaženie.
Ja mam salomon elios II gtx, a nie som spokojna http://eurosport.in.ua/catalog/p/791/
Ložiská, ktoré si objednával z aliexpresu nemali vo valiveloziska.sk? Lebo u mňa to tak pri jednom rozmere bolo a bral som radšej z bicyclecafe.cz. Hmm, a prečo som ja nedostal pero a zapaľovač?!
Našiel som ich na slovensku len v 2 obchodoch a brutálne drahé. Myslím, že tie z Ali budú OK. Sú to Enduro Max, otvorím dám poriadnu vazelínu, nové okrúžky čo to tam tesnia a musia zase nejakú dobu zvládnuť.