Nie vždy a stále je potrebné chodiť do servisu.Samozrejme nie každý má k tomu vzťah, ale najdu sa určite taký ako ja čo sa učia, skúšajú, študujú...a servisujú si sami.A časom si upravia svoj "kútik" na útulnú dieľňu....vycibria si techniku a pomáhajú kamošššom
Začínal som v pivnici rodičov,ktorú som si prerobil,po svojom.....síce to vyzerá ako neporiadok, ale akurát som robil "APACHE"
Podeľte sa aj vy o vaše dielne,vylepšenia,zlešováky,alebo hoc ... len o "sersan"...
Ta 2,9 kg priklepova vrtacka je o co lepsia na listovanie ako to 2,8 kg vrtacie kladivo v rezime vrtania? Ale hlavne ze si odporucil nieco vhodnejsie, ze? Ja by som na listovanie volil malu lahku vrtacku a nie 2,9 kg 1100 W vrtacku ked uz sme pri tom.
1. máš pravdu neodporučil, /čakám na odpoveď o sume na nákup/.
2. vŕtacie kladivo na priechody stav. konštrukciami /a dlhodobo?/ zabudni. Aj mašiny od Hilti s SDS-max /tie menšie/ sú na 80% tehla a 20% betón.
2. Ako jedno univerzalne zariadenie je stale neporovnatelne lepsia volba to kladivo co som navrhol ako ta priklepova vrtacka. Alebo ma chces presvedcit, ze keby si si mal vybrat jednu z tych dvoch moznosti, tak zvolis tu vrtacku?
PS: volakedy som sa dostal k rozoberianu a repasu vrtaciek, rozbrusovaciek, rucnych cirkularov "kocurov".... a je to jeden cert........ a pritom ma napada NAREX!!!.... vzdy to bolo kvalitne naradie a co je dolezite, po skonceni zaruky ma priamo NAREX e-shop kde dokazes kupit skoro vsetko na stroje co kedy vyrobili a pri troche sikovnosti si urobit kemplet repas aj doma.... a za posledneho 1/2 roka som masiny od NAREX opravoval 4 ks, kazda mala za sebou cca 4 roky silneho pouzivania na stavbe..... suciastky do 48 hodin a za ludove ceny.....
Niekto ta predbehol, zobral posuvne meradlo