jaro180 Pekný výletík ste si dopriali, spoznal som vo videu aj môj obľúbený rybársky flek na sútoku Ipľa a Dunaja...
Obúval si nejaké hladké gumy na túto akciu, alebo si nechal bežné obutie, čo s ním chodíš po lesoch?
Ja som jazdil na starom bajku, tam som mal obuté hladké gumy na asfalt. Na novom jazdil syn, tam mám vpredu hrubý plášť a dozadu som dal jemný...Ešte mi treba urobiť úsek ďalej do Štúrova. A teraz sme boli na Pieninách, takže aj to. Meškám.
jaro180 Očuj, skontroluj si tie zrýchlené zábery, je to mozaikové, úplne sa tam stratila kvalita záznamu. Radšej vyexportuj dlhé video, nech si to netrpezlivý divák pustí zrýchlene sám, yutúb takú možnosť ponúka. Radšej sa vráť k pôvodnému modelu...
Pali kameru mám nastavenú na 720p - 100fps. Zo štúdia to exportujem v rozlíšení 1080p. Nikdy si to neprehrávam na celej obrazovke - v YT na malej, max. na strednej. Tam je to OK. Na celej je to rozmazané. No a sú to všetko len informačné videá s chybami ktoré zbadám až po vyexportovaní a už sa mi to nechce opravovať...Kto chce nech pozerá a kto nie nech nepozerá...
Chalani, niekoho z miestnych som vcera okolo pol siedmej obiehal autom pred Jaklovcami.
Len maly odkaz: chcelo by to vymenit baterky v blikacke (alebo rovno celu blikacku?), do poslednej chvile som myslel, ze ani nemas svetlo... Gule ti zachranili len reflexne prvky na stulcniach.
Ja som to nebol ... ale ... keď som bol na hubách v Peklisku (25.10.) tak som nebral nijaké osvetlenie a on sa zmenil čas. Rex v Jaklovciach nestojí tak som sa previezol do Margecian a bajkom po tme naspäť do Jakloviec. Svietili mi iba oči.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Obúval si nejaké hladké gumy na túto akciu, alebo si nechal bežné obutie, čo s ním chodíš po lesoch?
Thurzov 16.8.2015Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Kráľovský MTB maratón 2015Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Sedlo Zemičky 20.9.2015Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
JeseňOtvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down
Len maly odkaz: chcelo by to vymenit baterky v blikacke (alebo rovno celu blikacku?), do poslednej chvile som myslel, ze ani nemas svetlo... Gule ti zachranili len reflexne prvky na stulcniach.