Aktualne 5778 km. Ak by mal niekto zaujem mam fajn excelovsku tabulku nato zadate si tam svoj polrocny a rocny ciel a uz len staci vpisovat denne km a zbytok rata excel samo napr priemery za rok,stvrtrok,polrok atd kolko mam este denne najazdit km aby som splnil ciel
Keď už spomínate ten excel Ondrej Vojtechovský mal( asi aj má) na stránke tento čo prikladám. Sú tam už vypísané aj príklady na tréning, po doplnení hodnôt Aep, Anp určí zóny pre tréning.
11600km (len cesta). Vzhľadom k možnostiam som so sezónou spokojný. Ešte by sa dalo jazdiť ale cez víkendy sa už venujem iným aktivitám a cez týždeň po návrate z práce je už tma ako v rohu.
Sa mi lubikove vyskove zdaju malo, bud mam tu na mtbikerovi blbosti nahadzane, ale mam na 2.300 km 40 tisic vyskovych s to som jazdil zvacsa po rovine
Ako som písal, kazí mi to dochádzanie do práce. Teraz som pozrel kalendár a aj s dnešným dňom som sa do práce dostavil na biku 118x a cesta do práce u mňa je cca 16km a výškové 41m
Domov je to už väčšinou o inom (chodím skratkami)
Niečo hore na Inovci by sa šiklo
A aj nárast kilov by sa trošku spomalil (možno)
*Teraz tak uvažujem že či náhodou nebudem HIBERNOVAŤ a telo si už ukladá niečo na zimný spánok.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A si si isty?
https://goo.gl/pdgbkC
Ako som písal, kazí mi to dochádzanie do práce. Teraz som pozrel kalendár a aj s dnešným dňom som sa do práce dostavil na biku 118x a cesta do práce u mňa je cca 16km a výškové 41m
Domov je to už väčšinou o inom (chodím skratkami)
A aj nárast kilov by sa trošku spomalil (možno)
*Teraz tak uvažujem že či náhodou nebudem HIBERNOVAŤ a telo si už ukladá niečo na zimný spánok.