Inak ked tu uz pisete o Javorine ako chodite s Poriadia hore ? Ja poznam cestu jedine cez Staru Myjavu kde vyjdem na moravskej ceste a pokracujem dalej cez les az k vysielaču. Ale cestu cez Poriadie nepoznam resp. kde sa na nu napojim ? Dakujem
Napojíš sa na ňu v Sovinci alebo priamo z Myjavy - je to Štefánkova magistrála. Z poriadia sa dá ešte aj od vlakovej. stanice po zelenej na Dibrov a potom zas po červenej. Z Myjavy je lepšie cez St. Myjavu tak ako si písal. My chodíme cez Poriadie lebo to je bližšie z Rudníka
Za hranicami nas zastavila policajna hliadka s majakmi a upozornili nas,ze mame zablatene blikacky a nie je nas dobre vidiet. Pekne od nich.
Čudujem sa, že si vás vôbec všimli. Veď ste vyzerali ako Dutch Schaefer, keď sa maskoval pred Predátorom. Možno sledovali blatovú stopu, čo po vás ostávala.
Napojíš sa na ňu v Sovinci alebo priamo z Myjavy - je to Štefánkova magistrála. Z poriadia sa dá ešte aj od vlakovej. stanice po zelenej na Dibrov a potom zas po červenej. Z Myjavy je lepšie cez St. Myjavu tak ako si písal. My chodíme cez Poriadie lebo to je bližšie z Rudníka
Ved prave preto sa pytam na trasu cez Poriadie lebo z Hrasneho som na tom ako ty musim vyskusat veru ja som siel cez Paprad raz ale to bolo o nicom .
No mne to vcera z hrnciaroveho spred krcmy po asfaltke trvalo 1h20min,cize z tobo poriadia by som asi bol tam este dnes ale urcite to najblizsie skusim tadial
Este existuje jedna pekna cesta z MY, cez Brestovec. Prilozena trasa ide potom dolu naspat do MY ale na ukazku po Kubikuv vrch staci. Pripadne varianta z Brestovca cez Stemberek a potom sa napojit na tuto trasu.
Este existuje jedna pekna cesta z MY, cez Brestovec. Prilozena trasa ide potom dolu naspat do MY ale na ukazku po Kubikuv vrch staci. Pripadne varianta z Brestovca cez Stemberek a potom sa napojit na tuto trasu.
Zaujimave. Tadial som este nesiel. Z brestovca chodime po zltej na kam.vrata a potom po hrebeni az na javorinu. Dnes iba po asfaltke a dole po cervenej. Zdravim z Javoriny. Fuka tu, ale pivo fajn
Myslim ze po zltej hore z Brestovca je to trosku rozrypane, aspon mne sa tadial velmi zle slapalo ked bolo mokro. Tato trasa je fajn, v podstate plynule stupanie az na Javorinu. Da sa tam ficat jedna radost.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Čudujem sa, že si vás vôbec všimli. Veď ste vyzerali ako Dutch Schaefer, keď sa maskoval pred Predátorom. Možno sledovali blatovú stopu, čo po vás ostávala.
Ved prave preto sa pytam na trasu cez Poriadie lebo z Hrasneho som na tom ako ty
ale ak budete informovať, skúsim sa nejako zariadiť
môžem aj požičať svetlo niekomu
Aj som planoval, ale nevyda