Takze ked som chory uz tyzden a choroba je asi na ustupe, dorazim ju tak , ze zajtra pojdem na bajk? Lebo mi je az zle ked tu kukam cely tyzden jak pekne *****sie a ja furt vnutri jak *****
Viete čo človeka nas***e? Keď sa celý týždeň teší na víkend ako si zabikuje a využije pár pekných jesenných dní a ono mu to nevydá. Dôvodov prečo nedupnem do pedálov je viac neviem kde začať....
Ja som bol na tom takisto , ale nevydržal a riskol som to oplatilo sa mam po chripke uff
Tak som bol tam u nás v tom hlavnom meste a bolo super...Nábrežie krásne počko vyšlo na jednotku, spoznal som super ochotných ľudí a krásu Dunaja...asi zo mňa hovorí ten Tramal , čo som požil
Tesak tú reštiku čo si dal do pozornosti som navštívil, a bol som trošku sklamaný...Ochota personálu , prostredie super, ale rybu som si veru nevybral. taký oklieštený výber -6 rybacích jedál zo 4 druhov? To je žalostne málo...Žiaden zubáč, šťuka ani sumec, kapor ani amur...proste len pstruh, losos, úhor a krevety. A ceny vysoké...tak som si dal oproti na boathoteli zubáča so zemiakovo-hrachovým pyré...
Ramon1 Rybarsky cech je drahy a nema vela veci na vyber preto ze vsetko co si tam das je z cerstvych potravin, ziadne mrazene polotovary a viem ze si vyberaju len z toho najlepsieho tovaru, vozeneho denne z Rakuska......
PS: sorry ale tvoja zena je krajsia jak ty
Baby , baby robte to ako ja ...prelomte to tréningom-treba to vypotiť, ajkeď najlepšie je to na cudzom tele - som počul . Hlavne nech si to neprečíta Stax, bo opäť skrížime " meče"...Ja mám nalomené 2 rebrá od minulej nedele , Ketonal a hecovačka urobila svoje= 74km/ 2 hod 45 min / 520 vm.
to si si ich nalomil pri tom nevinnom pade na kolajniciach?
ale vsak to musis citit pri kazdom nadychu.
Presne tak , taká kundovina a opäť ten môj nešťastný hrudník...2 a 3 rebro a nechápem ako som mohol tak neštastne spadnúť , prehrával som si ten pád v hlave a pravdepodobne som sa napichol na pravú páku , ktorá sa mi stočila aj s riaditkami pri páde a vytočení aj s predným kolesom...Prvé dva dni nič , ale od stredy opäť neviem hlboko sa nadýchnuť , zatlačiť na stolicu, kýchanie to je akoby si mi tam vrazil nôž...Kašlem len tak , že si pritlačím zvonku tie rebrá a odkašlem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tesak tú reštiku čo si dal do pozornosti som navštívil, a bol som trošku sklamaný...Ochota personálu , prostredie super, ale rybu som si veru nevybral. taký oklieštený výber -6 rybacích jedál zo 4 druhov? To je žalostne málo...Žiaden zubáč, šťuka ani sumec, kapor ani amur...proste len pstruh, losos, úhor a krevety. A ceny vysoké...tak som si dal oproti na boathoteli zubáča so zemiakovo-hrachovým pyré...
PS: sorry ale tvoja zena je krajsia jak ty
Nieje zac, ty Miranda
Presne tak , taká kundovina a opäť ten môj nešťastný hrudník...2 a 3 rebro a nechápem ako som mohol tak neštastne spadnúť , prehrával som si ten pád v hlave a pravdepodobne som sa napichol na pravú páku , ktorá sa mi stočila aj s riaditkami pri páde a vytočení aj s predným kolesom...Prvé dva dni nič , ale od stredy opäť neviem hlboko sa nadýchnuť , zatlačiť na stolicu, kýchanie to je akoby si mi tam vrazil nôž...Kašlem len tak , že si pritlačím zvonku tie rebrá a odkašlem.
Tak myslim si, ze je to: lesklohlava / hôrna / Parus palustris - ale nakoniec je to asi jedno