Polo nebavili sme sa o tomto tak 2 dni dozadu, že nechápem tú módu používať bubkovské žrde namiesto rajdov, keď mne to teda v ničom nepríde nijako lepšie?
A to u teba ešte beriem že OK, si asi 2x taký ako ja.
tmax, na Zestym mám 680 a jediný citeľný efekt je, že vo výjazdoch sa to hrkoce zo strany na stranu, na XCčku proste naľahnem na rajdy na dlhom predstavci a držia smer (a to Zesty má if I recall it correctly 90 mm prdstavec)
obratnejšie mi to oproti XC ani nepríde, len to viac požere (včera by som sa nebyť toho žrania aspoň 3x vytrel)
skúsiť to môžem, mám tu jedny karbónové 670ky Eastony navyše
Áno, s dlhým predstavcom a kľudne aj úzkymi rajdami je bike stabilnejší v priamom smere, ale akonáhle sa dostaneš na korene/kamene a pod. všetky výhody idú na stranu "široké+krátky". Jedinú nevýhodu širších riadidiel som pocítil tak, že mám menej miesta v izbe.
Ježiško, nebudeme my nejakí devianti? Že ako zaťažení na úzke rajdy?
Keď sme pri tých rajdách canopus už je toho plný bulvár, že sme sa s Čárlím Šínom trafili (ehm, nebol to veľký problém). Točí už 4. rok, ideme tipovať dolet?
Ja nemam pocit, ze som deviant. Mne tych 660 staci aj vo Fatre. Skor mam problem, ze ak sa niekde zasekne koleso, tak so 660 rajdami uz mam tendenciu skrutit vidlicu/koleso, takze rozhodne sirsie na ziskanie väcsej paky nepotrebujem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.facebook.com/nigel.bennett.7/videos/963698090335724/
Potrebujem zabaliť vec o rozmeroch cca 39x38x12 cm. Prípadne ak by sa niekomu taká zbytočná krabica váľala rád si po ňu prídem. Ďakujem
A to u teba ešte beriem že OK, si asi 2x taký ako ja.
obratnejšie mi to oproti XC ani nepríde, len to viac požere (včera by som sa nebyť toho žrania aspoň 3x vytrel)
skúsiť to môžem, mám tu jedny karbónové 670ky Eastony navyše
Keď sme pri tých rajdách