garmin edge 510 ukazuje o cca 3-4°C menej ako v skutočnosti je, čiže reálne si mohol mať minimum na -2°C...v tomto ukazovateli je presnejší edge 500, ktorý meria porovnateľnú teplotu s tými na shmú
Uhm, tomu by som aj veril inak. Este stale som s 510 nie uplne OK a okrem uplne ***** ukazovania % stupania sa mi ani moc nezdali teploty. Resp. teplota aktual ako tak OK s domacou meteostanicou ale stvalo ma ako som siel z Velkej Javoriny tak na klesani 600 vm mi zostala skoro na desatinu rovnaka teplota co je chmulovina ako vysita. Resp. extremne nepravdepodobna anomalia. Dik za info inak.
uz mi chyba len 100km a 3400 vyskovych .. fuj, v takej kose
Nie je nic horsie, nez ked clovek nieco musi a este aj do nejakeho datumu. Vazne vam nikomu co sa snazite dosiahnut nejake cislo nezavidim. Keby som musel jazdit kvoli cislu a nie preto, ze chcem, tak by som sa na to rovno vykaslal...
ono ten mraz do tych -5 °C je aspon pre mna znesitelny, ale vietor a mraz, tak to je pre mna najhorsie co moze byt (vietor vseobecne neznasam)...
dnes rano sa to motalo medzi -1 a -3 a do toho nase zahoracke JV vanky, taky som bol stuhnuty, ze cesta do roboty mi trvala asi o 15 minut dlhsie ako zvycajne a presne toto su tie momenty, ked rozmyslam, ze sa uz na to vys....
Nie je nic horsie, nez ked clovek nieco musi a este aj do nejakeho datumu. Vazne vam nikomu co sa snazite dosiahnut nejake cislo nezavidim. Keby som musel jazdit kvoli cislu a nie preto, ze chcem, tak by som sa na to rovno vykaslal...
Tiez som si vravel, ze jaku blbost som si vymyslel, ale len preto, ze som musel, som sa prinutil znovu jazdit po kopcoch v novembri v okoli Kamziku a cez tyzden skor, a bol som tomu rad... ale tejto zime uz rad nie som .. ked tak sa silit nebudem, zas keby som mal v hlave len bajk, tak 10k mam davno, zaciatkom novembra. Ale su aj dolezitejsie veci .. tak holt si to predlzim do zaciatku decembra. A potom konecne mozem rozobrat aspon jeden bajk a spať .. ono to nie je len o bajku, ale o tom, ci sediet doma, alebo behat po lese. A na peso je to pomale v zime na bajku zase nepohodlne.
a preco do konca novembra? vsak este mozes jazdit aj cely december. cely buduci mesiac bude tu na juhozapade podobny ako tieto dni, takze staci sa lepsie obliect a za december das este aspon dalsich 300.
horsie je ze mne sa uz akosi nechce jazdit vecer :/ radsej sadnem ku kompu a zerem, a takto sa aspon cez zimu znovu vykrmim na nejaku normalnu hmotnost.... len potom na jar zase nebudem vladat s x-menmi, ale co uz.
V decembri sa praveze este otepli. Napr. zaciatkom decembra maju teploty atakovat 8-10 stupnov a je mozne, ze sa to nad 5 stupnov bude drzat väcsinu decembra. Takze to bude v pohode.
iron.hide: pretoze v decembri treba spať .. a treba psychicky oddych, aby clovek mat chut zase na jar. A okrem toho treba cas aj na ine veci, ktore clovek odklada, ked je pekne a teplo ..zas to s bajkovanim netreba prehanat za kazdu cenu
v septembri som takého 4kolkára stretol v lese aj s babenkou, vôbec nerobili hluk, zrejme došiel benzín alebo sa niečo posralo a vozidlo tlačili smerom k civilizácii a mali pred sebou ešte hodný kus cesty
Moj prvy zazitok s trenazerom bol taky, ze som na to nasadol asi tak 4 hodiny som tocil az som bol psychicky na dne, pozrel som cas a tam bolo 7 minut
Jeden jedinykrat sa mi podarilo sa prinut, ze som na tom tocil skutocne jednu hodinu .. uz nikdy viac Jedina moznost je pritom sledovat nieco na obrazovke, najlepsie serial. (Ale v posilovni som absolvoval viac takych, raz to bolo 2hodiny, kedy som tocil stale to svoje a uz okolo chodili , sa im nezdalo )
Okrem toho potrebujes pod seba naukladat uteraky, lebo z teba leje ako z krhly. Z mojho pohladu (kedze uz mam svoj vek) je lepsie ist na prechadzku, alebo turistiku. Ale mladi tomas-xkovia by mali trenovat
Myslim, ze to nie je nic pre teba .. ledaze by si si chytil mladeho diviaka a s nim spolocne trenoval
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Uhm, tomu by som aj veril inak. Este stale som s 510 nie uplne OK a okrem uplne ***** ukazovania % stupania sa mi ani moc nezdali teploty. Resp. teplota aktual ako tak OK s domacou meteostanicou ale stvalo ma ako som siel z Velkej Javoriny tak na klesani 600 vm mi zostala skoro na desatinu rovnaka teplota co je chmulovina ako vysita. Resp. extremne nepravdepodobna anomalia. Dik za info inak.
dnes rano sa to motalo medzi -1 a -3 a do toho nase zahoracke JV vanky, taky som bol stuhnuty, ze cesta do roboty mi trvala asi o 15 minut dlhsie ako zvycajne a presne toto su tie momenty, ked rozmyslam, ze sa uz na to vys....
Tiez som si vravel, ze jaku blbost som si vymyslel, ale len preto, ze som musel, som sa prinutil znovu jazdit po kopcoch v novembri v okoli Kamziku a cez tyzden skor, a bol som tomu rad... ale tejto zime uz rad nie som
horsie je ze mne sa uz akosi nechce jazdit vecer :/ radsej sadnem ku kompu a zerem, a takto sa aspon cez zimu znovu vykrmim na nejaku normalnu hmotnost.... len potom na jar zase nebudem vladat s x-menmi, ale co uz.
Jezus: no to zas bude sama chripka
Praveze nie - skor ako ***** motorkar / 4-kolkar / off-road sofer - hlucne a s mega osvetlenim :]
No tak to som v riti
Tak to ja sa psychicky pripravujem na jar už od septembra
ci je to nuda?
Jeden jedinykrat sa mi podarilo sa prinut, ze som na tom tocil skutocne jednu hodinu .. uz nikdy viac
Okrem toho potrebujes pod seba naukladat uteraky, lebo z teba leje ako z krhly. Z mojho pohladu (kedze uz mam svoj vek) je lepsie ist na prechadzku, alebo turistiku. Ale mladi tomas-xkovia by mali trenovat
Myslim, ze to nie je nic pre teba