Za mna 1 za pedale speedplay.
Inak pekny elagantny bicykel , pekna praca ,
Chvalim za kombinaciu Felt s Campagnolom , nakolko vacsinou sa znacky ako Felt,Scott,Cervelo
kombinuju so Shimanom alebo Sramom.
martink velkost ramu je 54, ja mam 181cm vysku. janherich nastavce zatial nepouzivam, ale na dalsi rok planujem nejake stredne triatlony, kde to uz nastavce bude chciet, tak cez zimu na trenazery budem postupne tweakovat posed na ich pouzitie, asi to bude chciet obratenu sedlovku, budem sa s tym hrat.
Tie Visiony 42 sadnú do toho rámu dokonale.Košíky tam dosť kričia,možno by boli vhodnejšie Elite čierno-bielo-červené(pozri môj bicykel) ale to je len,,kozmetika"
Tie Visiony 42 sadnú do toho rámu dokonale.Košíky tam dosť kričia,možno by boli vhodnejšie Elite čierno-bielo-červené(pozri môj bicykel) ale to je len,,kozmetika"
Presne tie som mal, a vrátil som sa a vymenil ich za tieto . Keď som ich nahodil tak už mi bolo trápne sa tam zase vracať
Inak, ten bajk je strasne nadherny, vobec nesuhlasim s tym, ze cervene bajky su najkrajsie, ja osobne cervenu farbu zo srdca nenavidim, ale to bude chyba vo mne, vzdy si ju asociujem s autickarmi:)
Ale tato ciera nadhera, velmi sa mi paci!
Sam som si vybral CAAD10 ako svoj cestak na posledne dve sezony, no vobec nie kvoli Saganovi. Praveze mi tento vyber aj povodne prisiel blby, ale Sagan ma vobec netrapil. Ked recenzie a ostatni majitelia ho tak chvalia, tak preco nie. Teraz ho predavam, ale to uz je iny pribeh. A dalsi teda Specialized nebude Rozumiem, ze sa taki ludia najdu, ale nie kazdy je ovecka
Ale kaslat na swag, treba jazdit to, co dobre jazdi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Za mna 1 za pedale speedplay.
Inak pekny elagantny bicykel , pekna praca ,
Chvalim za kombinaciu Felt s Campagnolom , nakolko vacsinou sa znacky ako Felt,Scott,Cervelo
kombinuju so Shimanom alebo Sramom.
Prepáčte za OT
Korabinskeho cista smrt....ja som v konci zosadol
janherich nastavce zatial nepouzivam, ale na dalsi rok planujem nejake stredne triatlony, kde to uz nastavce bude chciet, tak cez zimu na trenazery budem postupne tweakovat posed na ich pouzitie, asi to bude chciet obratenu sedlovku, budem sa s tym hrat.
Presne tie som mal, a vrátil som sa a vymenil ich za tieto . Keď som ich nahodil tak už mi bolo trápne sa tam zase vracať
Ale tato ciera nadhera, velmi sa mi paci!
Inak, toto mi pride trochu usmevne:)
Ale kaslat na swag, treba jazdit to, co dobre jazdi