Nájdete v ňom skoro 30 000 produktov s atraktívnymi cenami od vyše 400 značiek, z ktorých vyše 5000 je bežne skladom a môže byť u vás doma do 24 hodín. Každý deň dopĺňame nové produkty a nové značky a budeme zlepšovať nielen našu ponuku, ale aj funkcie e-shopu, aby ste našli to čo hľadáte a našli to za najvýhodnejšiu cenu.
Ak máte hocijaké otázky ohľadom tovaru alebo e-shopu, okrem fóra nás môžete kontaktovať cez [email protected], cez chat v sekcii Shop alebo cez +421 2 330 567 30.
estetik a Ghost5900 ok, chcete ale aby si obsah kosika pamatal dlhsie ako objednavkovy proces, chapem to spravne? cize napr dnes nieco nahodim, zajtra prihodim a tak az pokial nespravim ostru objednavku?
teraz som sa prvý krát stretol s tým na eshope a docela ma to oslovilo, pre mňa určite lepší systém prispenia, keď si zaokrúhlim objednávku na celé eurá a zároveň tým prispejem, ako keď niekto odo mňa pýta na ulici
Čo znamená, keď je status tovar čaká na expedíciu? Predtým bolo, že sa čaká na dodávateľa. To sa pár dní dozadu zmenilo a odvtedy nič. Vďaka za odpoveď
Ahoj, to je stav ked je objednavka finalizovana a caka na prebratie kurierom. Trva max. 1 pracovny den, takze sa musime pozriet preco tam uz par dni sedi a ci bola uz odoslana, len sa jej neaktualizoval stav z nejakeho dovodu.
Shogun nedari sa nam to zreplikovat. Cize klikol si na "Mate otazku o produkte?", ukazal sa chat, tam si poslal otazku a potom Ti napisalo ze aktualizujte svoj profil? Skusis to este raz a posles nam screenshot, ak sa Ti to podari?
Fuha, tak to neviem, to ani nie je u nas, ale v tom chat widgete (Zopim). Otazka sa neda odoslat? Co sa stane ak kliknes na tu ikonku ceruzky pri svojom mene - da sa tam nieco pridat / aktualizovat?
A v bielej by sa mala dat zohnat - mozeme zistit cenu a dostupnost ak chces.
Edit: uz som na to prisiel. Robi to ak nemas vyplnene meno. Upravime to aby tam hodilo nick, ak nemas meno vyplnene.
mám návrh aby si stránka pamätala obsah košíka....
Tak dnes to mondzo dokoncil a nahodili sme to. Kosik by si mal jednak pamatat veci v jednom prehliadaci az mesiac (bez prihlasenia) a ak sa prihlasite, priradi to k vasmu kontu a potom na hocijakom prehliadaci sa prihlasite do svojho konta, uvidite ten isty kosik.
Je len jedna situacia, na ktoru treba davat "pozor": ak mate kosik ako neprihlaseny uzivatel a nasledne sa prihlasite do konta, kde mate takisto rozrobeny kosik, berie sa do uvahy ten "novsi"; nespajaju sa.
Ahojte, ma otazku ohladom objednavky č 1011. Objednalal som tovar v pondelok 13.4. jednalo sa o tovar BikeWorkx Cyklo Star čistič 5l bandaska kde bola info ze je k dodaniu za 3dni a chcel som si ho vyzdvihnut v Sv. Juri na maratone Preco mi v stredu 15.4. dosiel mail ze objednavka bola zrusena a na stranke mate info ze je tovar dostupny do 3dni dakujem robozv.
Ahoj robozv, pisali sme Ti dnes okolo obeda email. Sem-tam sa nam stane, ze dodavatel nestihne standardny termin dodania a zial toto bol ten pripad, ospravedlnujeme sa. Nestihne nam prist do soboty a preto sme ju museli zrusit. Samozrejme ju mozeme normalne poslat postou, ak mas zaujem - daj nam vediet idealne odpovedou na nas email. Najblizsie bude osobny odber v Marikovej.
Ahojte, ak mate 5 minut a este ste prieskum nevyplnili, vyplnte nas prieskum na https://goo.gl/hqtc6g. Velmi nam to pomoze k dalsiemu vyvoju shopu. Dakujeme.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
teraz som sa prvý krát stretol s tým na eshope a docela ma to oslovilo, pre mňa určite lepší systém prispenia, keď si zaokrúhlim objednávku na celé eurá a zároveň tým prispejem, ako keď niekto odo mňa pýta na ulici
A v bielej by sa mala dat zohnat - mozeme zistit cenu a dostupnost ak chces.
Edit: uz som na to prisiel. Robi to ak nemas vyplnene meno. Upravime to aby tam hodilo nick, ak nemas meno vyplnene.
Tak dnes to mondzo dokoncil a nahodili sme to. Kosik by si mal jednak pamatat veci v jednom prehliadaci az mesiac (bez prihlasenia) a ak sa prihlasite, priradi to k vasmu kontu a potom na hocijakom prehliadaci sa prihlasite do svojho konta, uvidite ten isty kosik.
Je len jedna situacia, na ktoru treba davat "pozor": ak mate kosik ako neprihlaseny uzivatel a nasledne sa prihlasite do konta, kde mate takisto rozrobeny kosik, berie sa do uvahy ten "novsi"; nespajaju sa.