Práve mi to prišlo. Zadné svetlo svieti jak šalené, od predného som čakal viac, hlavne od širokouhlej šošovky. Toľko teória, uvidíme dnes večer v praxi.
lto , mylis sa ,ako vzdy ,rozdiel je aj v sirke 21 ,23 ,25 ...
Ok, ano, vsak v nazve to je, ale je tam nieco aj ine ? Podla specifikacii sa to lisi vahovou asi len rozdielom 26->27.5" a sirkou. Odhadujem, ze hrubka stien,material bude uplne ten isty => ten isty problem. Nemam problem s pevnostou rafku, ale s tenkou stenou (mala odolnost proti priamemu zasahu sutra) a s ohybanim horneho lemu pri dorazoch (u sirsieho rafku to mozno bude este problematickejsie), na druhej strane to rafku nevadi, cize zatial kozmeticka zalezitost. Casom ked to bude kompletne obuchane to bude aspon pevnejsie
double Veď môžeš dať tip . Všetkým večerom nie je koniec, a určite aj iní sa môžu inšpirovať.
To som si ta zmylil sorry Som odpovedal podla fotky nie podla mena:) Mate je rovnaku s kamosom:)
led-expert.cz ti poradia a maju aj dobre ceny. Odporučam solarstorm
No good luck. Dozadu ho nedávam ani ja, tam to je kotva fest. Mohol so radšej Minion DHF II vziať dozadu. HR II je skôr plášť na predné kolo. Dozadu tak do parku keď nemusíš moc šľapať
volodaj pssssst!!.... nahodu si to tu precita moja zena a zdrbe ma ze som si kupil *****
pohoda.... vyskusam a uvidime.... ak inak nie, ostane do Alp ...... a tiez... aj Minion DHF ma presviedcali ze je zbytocny pre mna a uz ma presvedcil ze je super...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ok, ano, vsak v nazve to je, ale je tam nieco aj ine ? Podla specifikacii sa to lisi vahovou asi len rozdielom 26->27.5" a sirkou. Odhadujem, ze hrubka stien,material bude uplne ten isty => ten isty problem. Nemam problem s pevnostou rafku, ale s tenkou stenou (mala odolnost proti priamemu zasahu sutra) a s ohybanim horneho lemu pri dorazoch (u sirsieho rafku to mozno bude este problematickejsie), na druhej strane to rafku nevadi, cize zatial kozmeticka zalezitost. Casom ked to bude kompletne obuchane to bude aspon pevnejsie
To som si ta zmylil sorry
led-expert.cz ti poradia a maju aj dobre ceny. Odporučam solarstorm
pohoda.... vyskusam a uvidime.... ak inak nie, ostane do Alp ...... a tiez... aj Minion DHF ma presviedcali ze je zbytocny pre mna a uz ma presvedcil ze je super...
Tesak som zvedavy ked ho otestujes ako sa ti bude pozdavat
Momentálne ho mam na oboch kolesách, lebo dorážam staré zásoby