Mám samsung galaxy s4 mini, vždy pri spúšťaní gps sa ma mobil pýtal niečo na spôsob či súhlasím s anonymným zberom dát či čo, nikdy som to nečítal len som vždy dával nie, dnes sa mi nechtiac podarilo zakliknúť áno a pri vypnutí a opätovnom spustení gps mi však už túto možnosť nevyhodilo, viete mi poradiť kde to zruším alebo mi ostáva len factory reset?
No....kedže mi už pekne lezie na nervy to, že nosím dva mobily, rozhodol som sa pre dual sim. Investícia max 500euro. Nech to má aspoň 32gb pamäť. Poradíte?
admich: napr. Huawei Honor 8 , ale jeden slot zdiela SIM/sd kartu.
dartmoor : este neresetuj, viem presne co myslis, niekde sa to da, som s tym tiez bojoval, len teraz neviem kde
edit: tusim to bude niekde v "Sluzby na zistovanie polohy"
admich : alebo nastavenia aplikacie hore prerolovat zo spustenych stiahnutych na VSETKO . a tam najst sluzbu ktora toto obhospodaruje a kliuknut vymazat prednastavene nastavenia. neviem ktora to je
lto Nie je málo tých 2gb ram? Potrebujem aby bol svižný
To ma P8 Lite, musis pozriet P8, ta ma 3GB .. inak v Alze showroom je vystaveny, kebyze chces kuknut. Za mierny poplatok ta k tomu pustia
Honor 6 co sa predava u nas nema dualsim, ale ma zase LTE, tusim je to model L04. Ak chces ale 32GB verziu s dualsim, tak u nas sa nepredava, je to myslim L12 model, nema ale nase LTE. Este je potom L02, ale ten ma iba 16gb
admich: napr. Huawei Honor 8 , ale jeden slot zdiela SIM/sd kartu.
dartmoor : este neresetuj, viem presne co myslis, niekde sa to da, som s tym tiez bojoval, len teraz neviem kde
A kde sú služby na zisťovanie polohy? Neviem to nájsť ani medzi procesmi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
birkovnik to si asi nepísal mne...či?
S týmto máte už niekto skúsenosť? Xiaomi Mi4c
som majitel Mi4 a cakam uz na Mi5
som majitel Mi4 a cakam uz na Mi5
Nakoľko na tom budem bežať aj s firemnou SIMkou - maily, kalendár, úlohy + moja SIM - FB, internet, Insta....neviem čo všetko, uprednostňujem 3gb ram
to je pravda, že zvláda...ale ako?
To ma P8 Lite, musis pozriet P8, ta ma 3GB .. inak v Alze showroom je vystaveny, kebyze chces kuknut. Za mierny poplatok ta k tomu pustia
Honor 6 co sa predava u nas nema dualsim, ale ma zase LTE, tusim je to model L04. Ak chces ale 32GB verziu s dualsim, tak u nas sa nepredava, je to myslim L12 model, nema ale nase LTE. Este je potom L02, ale ten ma iba 16gb
Inak java a dostatok pamate je oxymoron
A kde sú služby na zisťovanie polohy? Neviem to nájsť ani medzi procesmi.