Dobry vecer, vlastnim Lapierre raid fx a rad by som nahradil firemny tlmic niecim lepsim.
Ktory z nasledujucich by ste zvolili na vasom mieste ?
Manitou mcleod, Rock shox monarch rt3 , Magura ts rc.
ten povodny tlmic je asi nejaky suntour s lapierre nalepkami? ci si nepatral? teoreticky aj ten by sikovny tuner vedel odladit. i ked asi za cenu ktora presahuje trhovu hodnotu tlmica. na mcleod som pocul zatial len dobre ohlasy, shimstack prevedenie piestu a cena je priazniva. na monarch najdes vela recenzii, to je masovo rozsireny tlmic, info o servise lahko a vsetko vypatras. magura v odpruzeni tak trochu outsider, ten tlmic ale asi bude OK...mozno ho tu aj niekto jazdi a sa ozve. cize za mna by bol vyber v tom poradi, v akom si to napisal.
požijem túto tému. rozmýšlam nad lockoutom na riadidlách tlmič s vidlicou naraz. lenže momentálne mam RS rebu 2014 a Fox CTD evo. ak by som to chcel prerobiť musel by som do vidlice kupit nove tlmenie na lockout z riadidiel a pravdepodobne asi nový tlmič. existuje nejaký aký tlmič 190/51 čo by bol schopný sa uzatvátať lankom, lebo som si všimol že nove monarchy fungujú hydraulickým lockoutom a do reby by som asi nedokázal napchať hydraulicky zatváratelné tlmenie zo sid-u.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vidlica má asi 2 polohy a tlmič tri, takže to na jednu páčku moc nevidím