och ci pana chlopi to co toto za jazyk? synator aj chcel ist ale nerozumel ani slovo s toho ani jedine slovo co ste tu namotali my tu ne rusnaci ale sotaci ale ze vas asi stretol jak ste isli dole Hamorsku drahu
Zajtra ideme na kamen a potom chceme ist na sninske rybniky po modrej a naspat do sniny. Priblizme o jedne by sme sa chceli vratit. Ak by niekto mal chut budeme radi ked sa prida.
pockaj a na kamen kadial? cez barnov potok? cez hamru a zahradky?? a dole po modrej s kamena je pekne ale hore trosku technicejsie a aj nizsie pod tabulou je uz asi dost listia a pod nou koec kamenou tak opatrne....
no sak hovorim, cez hamru, hore zahradkymi okolo Barnoveho potoka,potom kamenistou kolo Janickovej skalky na Tri table a kamen a potom dole s kamena po modrej..len pozor...okolo kamena ked pojdete dole na modru..hned hore pod kamenom je to velmi uzucke a ked tam budete tlacit, prenasat..tak pozor nesmyknut sa a nespadnut..opatrne
so pisal a neodoslalo...
krajsi a zazivnejsi je nazad z kamena na tri table...tam jak ides na tu cestu tak tam je tak do prava taky chodnicek...to uvidis je super vychodene vyjazdene ,,,ide to lesikom do prava a je to krasny singlacik co sme aj robili trosku a tym zidete na Janickovu skalku, od nej par metrov tiez chodnickom na cestu, na ceste do prava a ta vas dovedie az k Umartemu...
jaj s tymi prispevkami...nejak mi to blbne..a ale som pisal aj ta modra je pekna len lepsia je v lete ked nie je tolko listia aby sa tak nesmykalo a aby si videl co mas pod kolesami---
jaj som vysiel z vane, dnes som bol na cestu s busom tak som unaveny a uz len pijem pivko a zaraz zaspim tak ked mozes zavolaj a vysvetlim ti co a jak na rychlo aby si mal predstavu
Dnes atmosféra ako z filmu... konečne som si dnes pojazdil parádne... dnes som sa ozaj vyblbol do sýtosti po troch týždňoch bez biku ďakujem zúčastneným a Jankovi za fotky
Nazdar Sninsky bajkeri.
21.12.'15 Sa začínajú práce na chodníku ktorí bude spájať dve okresné mestá a to Sninu a Humenne. Chodník bude viesť cez Patriu a tam sa aj začína čistiť. O 6:15 je stretávka na železničnej zastávke Snina predmestie. Dúfam že nás prídete podporiť. Hrable na lístie a pracovné rukavice sú povinnou výbavou.
Ja sa nezúčastním,idem ráno na kontrolu-minulý týžden mi pri zakopnutí praskol článok na velkom palci na nohe a ešte to pobolieva a neviem či to bude v poriadku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
krajsi a zazivnejsi je nazad z kamena na tri table...tam jak ides na tu cestu tak tam je tak do prava taky chodnicek...to uvidis je super vychodene vyjazdene ,,,ide to lesikom do prava a je to krasny singlacik co sme aj robili trosku a tym zidete na Janickovu skalku, od nej par metrov tiez chodnickom na cestu, na ceste do prava a ta vas dovedie az k Umartemu...
21.12.'15 Sa začínajú práce na chodníku ktorí bude spájať dve okresné mestá a to Sninu a Humenne. Chodník bude viesť cez Patriu a tam sa aj začína čistiť. O 6:15 je stretávka na železničnej zastávke Snina predmestie. Dúfam že nás prídete podporiť. Hrable na lístie a pracovné rukavice sú povinnou výbavou.