asi takto si cicuška pripravuje nechtiky. mnoho ludi si vie prelozit nohy cez seba, mne to nejde, len som si pomyslel, ked som zbadal, ako si ich ona v pohode prelozila. hm.
Tradičné zahájenie zimnej sezóny v Jasnej........snehu síce pomenej ale lyžovačka výborná
To platilo včera , no po nočnom lejaku sa podmienky trošku zmenili...Sneh dnes už " kryštál " za moc už nestál , ale na prechádzku to zas až tak nevadilo. Trošku som pooddychoval od biku a povenoval sa rodine...aspoň tu v okolí to moc na bike nieje , sneh roztopený a po ceste do LM sa mi moc nechcelo šliapať .
ja si pamatam este ked sa z kaziet nahravali hry a pritom tie zvuky toto je uz dost "moderne" copyrightscontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net
tiež si pamätám kazety tam bolo dobré aj to "programovanie" hodinu človek prepisoval program do PC, na konci mu tri krát zablikal monitor a boli vianoce taktiež si pamätám na proces "hacknutia" pentia 100 s win 3.11 na to aby som tam mohol hrať NHL 97
Az na ten biely predstavec, tie pedale a Merida plaste na Specialized bajku...
Inak neviem ci vies, ale podla istej skupiny teoretikov tu z fora sa na tom nebude dat jazdit, lebo mas maly ram a rajdy prilis nizko. Mal by si pridat 10 cm extender do krku vidlice. A este som zabudol - aj hlavovy uhol je uplne zly. S tym sa urcite prevratis cez rajdy v kazdom strmsom briezku.
Len vdaka foru sa clovek moze naucit taketo hodnotne veci.
Az na ten biely predstavec, tie pedale a Merida plaste na Specialized bajku...
Inak neviem ci vies, ale podla istej skupiny teoretikov tu z fora sa na tom nebude dat jazdit, lebo mas maly ram a rajdy prilis nizko. Mal by si pridat 10 cm extender do krku vidlice. A este som zabudol - aj hlavovy uhol je uplne zly. S tym sa urcite prevratis cez rajdy v kazdom strmsom briezku.
Tak pekne po poriadku.Ten bike som vcera doviezol ocovi.Je to jazdenka jazdena nejakym Cechom.Oco ma v plane menit predstavec za kratsi lebo toto je 120mm.Bike dal pan na tychto pedaloch spd niesu problem prehodit.Plaste to sme sa tiez cudovali preco su na Speciku Merida plaste.Dojazdit sa este daju.Ram je Xl-ko takze neviem kde je problem oco ma 195cm takze veget.Co sa tyka rajdov myslim si ,ze su uplne pohode v plane je kupit novy predstavec orientovany do dola.Aj stym hlavovym uhlom by som radsej pomlcal
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak chces mat na 29 rovnaky posed ako na 26 (vyskova poloha sedla voci riaditkam), tak je to na 29 skor nutnost ako trendy.
Velka pravda
Fotky s lyzami na bike fore, to je povolene ?
popri tom hladani som nasiel takuto peknu galeriu cestakov
http://www.cyclingweekly.co.uk/news/latest-news/2015-worldtour-pro-team-bikes-guide-152997
To platilo včera , no po nočnom lejaku sa podmienky trošku zmenili...Sneh dnes už " kryštál " za moc už nestál , ale na prechádzku to zas až tak nevadilo. Trošku som pooddychoval od biku a povenoval sa rodine...aspoň tu v okolí to moc na bike nieje , sneh roztopený a po ceste do LM sa mi moc nechcelo šliapať .
Inak neviem ci vies, ale podla istej skupiny teoretikov tu z fora sa na tom nebude dat jazdit, lebo mas maly ram a rajdy prilis nizko. Mal by si pridat 10 cm extender do krku vidlice.
Inak neviem ci vies, ale podla istej skupiny teoretikov tu z fora sa na tom nebude dat jazdit, lebo mas maly ram a rajdy prilis nizko. Mal by si pridat 10 cm extender do krku vidlice.
Tak pekne po poriadku.Ten bike som vcera doviezol ocovi.Je to jazdenka jazdena nejakym Cechom.Oco ma v plane menit predstavec za kratsi lebo toto je 120mm.Bike dal pan na tychto pedaloch spd niesu problem prehodit.Plaste to sme sa tiez cudovali preco su na Speciku Merida plaste.Dojazdit sa este daju.Ram je Xl-ko takze neviem kde je problem oco ma 195cm takze veget.Co sa tyka rajdov myslim si ,ze su uplne pohode v plane je kupit novy predstavec orientovany do dola.Aj stym hlavovym uhlom by som radsej pomlcal
A tu ak je myslene sedlo.Tak aj to si prehodi na svoje co ma uz jazdene specialized len neviem aky je to model.