no daval som to do sekcie ostatne, kde su kryty na mobil normalne a ja som daval konkretne sice nie s MTB tematikou ale dirt, ale az sa to neberie v tomto zmysle tak oukej moze sa zmazat
Bajkonur: pozeral som sa, co je problem. Vela ludi ma fotky s nazvom 1.jpg, 01.jpg a podobne (tak ako aj ty). Niektore stare inzeraty uz nemali fotky na servri fyzicky a ked si ty nahraval fotky, tak sa nahrali pod rovnakym nazvom (lebo neexistovali na servri). Ale tie stare inzeraty ked sa mazu, tak zoberu so sebou aj tie fotky, ktore si nahral, lebo maju rovnaky nazov ako tie, co tam kedysi boli. Kazdopadne uz by to malo byt odstranene.
Funguje to. Ty si teda promptný
EDIT: nefunguje...
EDIT2: nemal by byt problem subor premenovat pri uploade, pridat timestamp alebo nieco. Takto to nie je dobre
Možno som netrafil presne tému ale ak nejaký moderátor vie o lepšom mieste, kľudne to presunte.
Niečo do blacklistu bazáru:
Pozor na špekulantov a ignorantov, osobná skúsenosť s osobu na fotke a menom aj adresou nižšie.
Odoslaný list s doporučením v ktorom bolo pár ks klzných púzdier v hodnote "pár" €.
Odvtedy je komunikácia veľmi strohá a až po mojich vyhrážkach sa unúval odpovedať. Uvidíme ako to dopadne, dávajte si však na tohto človeka pozor.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
smakovnik: hm?
ok, nasiel som teraz narychlo len tento, len si pamatam, ze kazdy den aspon jeden rozny obnoveny inzerat to robi
edit: aj smakovnikove obnovene dresy to robia
Silva: 2MB je limit.
EDIT: nefunguje...
EDIT2: nemal by byt problem subor premenovat pri uploade, pridat timestamp alebo nieco. Takto to nie je dobre
Niečo do blacklistu bazáru:
Pozor na špekulantov a ignorantov, osobná skúsenosť s osobu na fotke a menom aj adresou nižšie.
Odoslaný list s doporučením v ktorom bolo pár ks klzných púzdier v hodnote "pár" €.
Odvtedy je komunikácia veľmi strohá a až po mojich vyhrážkach sa unúval odpovedať. Uvidíme ako to dopadne, dávajte si však na tohto človeka pozor.
Ľubomír Fedorko
Za priekopou 35
040 16 Košice