jezus.... pri vsetkej laske k tvojej funkcii....daj si pohov
aj moj kapor bude plavat vo vani..... 1 den..... nech sa moja mala tesi..... a netyram ho chlorom lebo bude vo vode zo studne ktora ma hodnoty jak lusk..
a jak ty si vedel ze ironov kapor u otca neplaval vo vode zo studne???? ..... a hned si isiel do utoku!!!!! .... schvalne si kukni svoju reakciu na ironov prispevok....
Jezus bol PAN.........neviem ci nieje hanba ze mas nick co mas.....
Uznavam, ze bola moja reakcia utocna a nemusela byt. Ale to, ze je to zbytocne tyranie, sa tym nemeni.
A k zvysku: Jezus je obycajne meno ako kazde ine a biblia je len obycajna fantasy kniha ako kazda ina. Napr. Stoparov sprievodca po galaxii je podla mna neporovnatelne lepsi literarny pocin.
Zachvilu sa tu bude rozoberat kto ma aky moč a stolicu.a ked nebude mat tu spravnu farbu budete to hejtovat...neiebe vam uz? A ked uz rozoberate vodu zo studne,ta ma hodne dusicnanov ked ze to stojata voda takze pre toho kapra to tiez nie je ziadna vyhra. Kazdopadne rozoberat taketo xujoviny na bike fore...co ja viem
Hack3r má pravdu, absolútne nechápem čo sa to tu deje, v každej jednej téme sú len hejty. Či už niekto pošle fotku biku tak automaticky sú tu len samé hejty o tom ako ten bike naprd vypadá, niekto pošle vtip a nikomu sa nepáči lebo ho už počul, a ako to má ten človek vedieť čo ten druhý už čítal?
Ľudia asi by ste sa mali trochu spamätať a nie si tu naháňať počty príspevkov, viď Jesus mi to príde ako by mu tu už o nič iné ani nešlo, v každej jednej téme kde kliknem vidím jeho meno
Hack3r má pravdu, absolútne nechápem čo sa to tu deje, v každej jednej téme sú len hejty.
Tiež to takto vnímam a vidím že nie som sám. Ja už sem viac-menej chodím len fotky pozerať, aby som nabral nejakú inšpiráciu na ďaľší výjazd. A bazar. Inak tá poztitívna stránka niektorých tém úplne zanikla . Škoda.
to sa zase ozval nejaky rybar-humanista... ako rybari co chytaju ryby len na to, aby sa s nimi odfotili a potom ich pustaju, lebo to je "humanne"... ako si z kravy odrezat steak a pustit ju nazad na pasu, ved to je zivy tvor... pokrytectvo v pohybe...
Jezus....ako je možné, že človek ako ty robí moderátora? Nemal by si to brať trochu s nadhľadom? Miesto toho sú tvoje príspevky vačšinou podrypávanie a zbytočné provokácie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
aj moj kapor bude plavat vo vani..... 1 den..... nech sa moja mala tesi..... a netyram ho chlorom lebo bude vo vode zo studne ktora ma hodnoty jak lusk..
Jezus bol PAN.........neviem ci nieje hanba ze mas nick co mas.....
A k zvysku: Jezus je obycajne meno ako kazde ine a biblia je len obycajna fantasy kniha ako kazda ina. Napr. Stoparov sprievodca po galaxii je podla mna neporovnatelne lepsi literarny pocin.
Nechaj ho, keby o tom nieco vedel, tak by vedel ze biblia nie je kniha ale zbierka knih. Kazdy ma pravo byt hlupy.
a tych urazok na nabozenstvo by ste sa tiez mohli zdrzat aspon teraz na Vianoce.
Ľudia asi by ste sa mali trochu spamätať a nie si tu naháňať počty príspevkov, viď Jesus mi to príde ako by mu tu už o nič iné ani nešlo, v každej jednej téme kde kliknem vidím jeho meno
Tiež to takto vnímam a vidím že nie som sám. Ja už sem viac-menej chodím len fotky pozerať, aby som nabral nejakú inšpiráciu na ďaľší výjazd. A bazar. Inak tá poztitívna stránka niektorých tém úplne zanikla