Netreba sa brať príliš vážne. ... ale úprimne: Kto viac túto tému na posledných stranách viac zasral? Ty, alebo ten "chudák", čo tu postol jednu fotku myši z Lidlu? A teraz šup do správnej témy!
... hádam to neprejde a témy sa nám tu nerozmnožia delením až do nepríčetnosti.
Uprimne ja, ale je to pre dobro veci a buducnosti tejto temy, je to hlavne o tejto teme. Nebolo by naskodu keby sa viacery vyjadrili. Nejde o to zakazat. Ale rozdelit a nemiesat. laco nie vsetky temy ale ozaj komponenty by si zasluzili byt separe od nebajkovych veci. PhilJ aspon vidis, ze mi na tom zalezi, ze mi to prekaza a ze to nieje len predvianocny vymysel
Nie, tieto napady nepatria do navrhov na zlepsenie fora. To nie je ziadna uprava funkcionalit, ktoru tam treba riesit. Ked chces JAHMAN svoju prisne specificku temu a nie si schopny bez povsimnutia ignorovat fotky nebajkovych veci, tak si zaloz vlastnu temu v prislusnej sekcii. A sam si vymysli, zadefinuj a aj kontroluj dodrziavanie pravidiel a upozornuj ludi. Tato tema sa menit nebude, toto je tema v sekcii "O hocicom" a mna zaujimaju aj nebajkove veci co si ludia kupuju.
Mna teda nie, no nik nevravi, ze teba nemozu zaujimat. Len predstav si, ze su ludia kt.to nezaujima. A mozno su zas aj taky, kt nezaujma bajk-komponent ale len to, kto ma ake nove boty, mp3ojku a digestor. Chapeme sa ze? Tak nerobte zo mna despotu. zial ohladom na historiu a trvacnost tejto temy, to co navrhujes by asi uspech nemalo. Ked je to o hocicom a bajkove komponenty su teda pre toto forum hocico, mimo bajkovych sekcii na bajk fore, tak pan Boh zaplat..prisne specificke nepovazujem za nieco ako: "vsetko nove co mam na bajk" islo mi o prehladnost a zakladne rozlisenie bajk a nebajk v tejto GRC teme. Samozrejme pri tychto vasich reakciach a palcekoch ktorymi z toho robite, ako keby som chcel nieco riadit, zakazovat a prisne selektovat to asi ani vyznam nema. Cakal som viac pochopenia s tym, ze bajkove komponenty si ZASLUZIA na BAJK fore VLASTNU temu. Tot vse. Samozrejme nik nechce menit vase zvyky z roku 2008, ked ste si uz zvykli miesat veci na bajk so vsetkym ostatnym od vymyslu sveta...
nemam slov...
Je to najsledovanejsia tema kde je snad vsetko tak som to dal tu ze reku mozno by to niekomu pomohlo... mys ma na boku 2 vraj programovatelne tlacitka a hore tlacitko na zmenu citlivosti ale hlavne ticho klika preto som ju kupil. Mozno niekto zhana tichu lacnu mysku bez kabla tu to uvidi opyta co a jak, ako sa mi pozdava. Debata na 3-4 prispevky a tema pokracuje dalej ale...
Za 1 den tu koli tomu pribudlo 5 stran prispevkov o HOVNE (az na par prispevkov co ludom prislo) ako som si tu dovolil dat lacnu mys+baterky do nej kde ludia pindaju ako to zasiera temu( wtf?! stacilo scrollovat dole a nie tu postovat somariny ovela zbytocnejsia ako ta moja).
ludom yebe
Prišiel predčasne Ježiško prezlečený za kuriéra. Prvý krát som vyskúšal tunajší e-shop. Trochu som tŕpol, či trafím veľkosť tretier, ale podarilo sa.
X-King ide dopredu, doteraz boli na oboch Crossmarky, jeden teda zostáva vzadu.
Dnes nakúpené doplnky od CTM a prilba SPECIALIZED Nekúpil som však všetko čo som chcel nemali, každý asi húfne nakupoval pre vianocami a dosť sa toho vypredalo Foto doložím aby sa nepovedalo...a nehádajte sa tu o tom čo kto nakúpil a nafotil...aj myš a baterky do nej sú nepriami doplnok, pretože sa s tou myšou bude klikať na MTBiker-i a objednávať veci na bááájsikl možno
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
... hádam to neprejde a témy sa nám tu nerozmnožia delením až do nepríčetnosti.
teraz ? uz rok ti tusim tato tema dviha zlc
post904268.html#p904268
Je to najsledovanejsia tema kde je snad vsetko tak som to dal tu ze reku mozno by to niekomu pomohlo... mys ma na boku 2 vraj programovatelne tlacitka a hore tlacitko na zmenu citlivosti ale hlavne ticho klika preto som ju kupil. Mozno niekto zhana tichu lacnu mysku bez kabla tu to uvidi opyta co a jak, ako sa mi pozdava. Debata na 3-4 prispevky a tema pokracuje dalej ale...
Za 1 den tu koli tomu pribudlo 5 stran prispevkov o HOVNE (az na par prispevkov co ludom prislo) ako som si tu dovolil dat lacnu mys+baterky do nej kde ludia pindaju ako to zasiera temu( wtf?! stacilo scrollovat dole a nie tu postovat somariny ovela zbytocnejsia ako ta moja).
ludom yebe
K tomu som už napísal niečo vyššie. Konkrétne: "Netreba sa brať až tak vážne, ... "
Teraz je čas na doplnenie: "... lebo potom môžeme vyzerať smiešne."
... odkedy je delfín ryba?!
X-King ide dopredu, doteraz boli na oboch Crossmarky, jeden teda zostáva vzadu.
preboha, aspon im vyvrtaj par otvorov na tej krabici, nech to do Vianoc preziju
Pali65
potom som zvedavy na porovnanie x-king vs. crossmark