Slabota - oproti minulemu roku len o 276 km viac, a to som chcela dat 3000. Ale tesi ma, ze sa zlepsujem, casy do kopcov si posuvam, neprehadzujem furt na najlahsi prevod A bavi ma to, uz sa neviem dockat vyskusat nove trasy v dalsej sezone
zihadlo 5 teda tipoval by som ta na viac. Ja som tento rok zabalil bajk v septembri a mám tesne pod 4000 km. Škoda toho, mal som to dobre rozbehnuté ale viacero okolností nedovolilo točiť viac
Nezabudaj, ze ma male deti a bajkuje na Orave, kde je sezona o dost kratsia ako v BA. A keby si z tych svojich km odratal tie presuny do prace po asfalte, tak mas tiez nizsie cislo.
zihadlo 5 teda tipoval by som ta na viac. Ja som tento rok zabalil bajk v septembri a mám tesne pod 4000 km. Škoda toho, mal som to dobre rozbehnuté ale viacero okolností nedovolilo točiť viac
u nás to naskakuje pomalšie , zimná sezona bola relativne dlhá ,400km som sparvil na skialpoch...
na dolnej zemi ste už mali 1000 a viac natočených...
a teraz som už dlhšie nejazdiôl koli malej a prdolovi, ked som mal celu firmu nastarosti sám...
Buduci rok to bude sai ešte slabšie...kua
ked odrastu a budem jak dedo, potom možem nahanat km
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
4 084 km/305 h/121 753 vm
Musis jest viac bielkovin, sacharidy nie su vseliek.
u nás to naskakuje pomalšie , zimná sezona bola relativne dlhá ,400km som sparvil na skialpoch...
na dolnej zemi ste už mali 1000 a viac natočených...
a teraz som už dlhšie nejazdiôl koli malej a prdolovi, ked som mal celu firmu nastarosti sám...
Buduci rok to bude sai ešte slabšie...kua
ked odrastu a budem jak dedo, potom možem nahanat km