Kedze sa tu vela o tom hovori a pneu na akych jazdime je velmi dolezity faktor, zakladam tuto novu temu, ktora tu doteraz este nebola, ako som sa radsej dopredu aj presvedcil cez vyhladavanie. Takze ake galusky, plaste, alebo plastovky pouzivate na treningy a kto chodi na preteky, tak aj na pretekoch?
Prvy krat ked mi prdol plast tak som v madarsku na ***** ceste asi v 55km/h klopil zakrutu. Vbehol som do strku na krajnici nejakym zazrakom to ustal a po zastaveni som nasiel asi centimetrovy rez cez bocnicu. A samozrejme ako MTB vobec neriesim povrch a neviem si od toho odvyknut ani na cestaku. Takze asfalt, sotolina, obcas aj horsie. Teraz na jesen mokre listie a aj poladovica. Tam sa presne ukaze rozdiel medzi slabym a dobrym plastom. Nanestastie som zistil, ze Schwalbe su na ceste to horsie.
Tak najprv, C S33 PRO nie sú plášte, ale plášťovky (ang. clincher), čo je niečo úplne iné ako kombinácia plásť + duša + páska. Akurát idú na rovnaký ráfik.
Mne niekedy tie plášťovky vydržia viac, niekedy menej. Záleží od šťastia, od stavu ciest, od spôsobu jazdenia (najmä brzdenia), možno aj od váhy jazdca.A aj od toho, či je vpredu alebo vzadu (ja zadnú skôr odpíšem).
zdravim vas, jazdite niekto galdy na valcoch? Je potrebne pouzit radsej plaste na trenazer s inym zlozenim? Ide mi skor o zivotnost galusiek, nie o hlucnost
Ja mám na jedných kolesách Tufo Calibra a celú sezónu bez defektu , cca 4000 km si odjazdili tie kolesá a na druhých Hutchinson equinox 2 cez 5000km a tiež v pohodke aj v zákrutách rýchlejšie. No a na valcoch ako ich mám nafúkané na 8 bar, tak šli príliš ľahko, tak som nahodil na ťažšie kolesá take Longusy za 5 eur čo som mal odložené , bo mi ich bolo ľúto vyhodiť. jeden má 460 gramov a užasný válivý odpor. Som rozmýšľal , že prirobím na valce nejaké odporové zariadenie, ale pri použití takýchto plášťov to vôbec nieje potrebné
Nazdar, máte niekto skúsenosť s týmito plášťami ? Resp., ktoré plášte sú lepšie v danej cenovej katégorii ? Lebo sú asi najľahšie len neviem ako je to s odolnosťou, či sa nezoderú alebo nie sú náchylné na defekt. Ďakujem za radu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak dobry hlod.
poradim ti: napis do gogglu ETRTO alebo vies co? ked su uz tie vianoce: http://www.rennrad-news.de/forum/attachments/reifenbreite-und-felgenmaulweite-png.58409/
Mne niekedy tie plášťovky vydržia viac, niekedy menej. Záleží od šťastia, od stavu ciest, od spôsobu jazdenia (najmä brzdenia), možno aj od váhy jazdca.A aj od toho, či je vpredu alebo vzadu (ja zadnú skôr odpíšem).
oki, diky
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/plast-tufo-calibra-plus/5761
TUFO Calibra Plus 700x25C plášť, kevlar, čierna/béžová
36,99 €
MOC 45,99 €