inak ludia v akom standarte tocite a preco ? lebo tu mam moznost ntsc / pal , to prve ponuka 60fps oproti 50fps co je standart pre EU a kedze na klasickej telke to pustat nebudem asi to prehodim na ntsc nech to vali naplno
720p60fps a NTSC asi začnem používať. Na YT akurát. No uvažujem aj o Vimeo, len neviem, či dám ročne toľko videí aby sa oplatilo za to aj priplatiť, nech niesom obmedzený.
Vo všeobecnosti je lepšie všetko nakrúcať aj upravovať v max kvalite a až konečný export urobiť v cieľovom rozlíšení. Nevýhoda je akurát veľkosť súborov na archiváciu.
Páni akú kartu používate do Hero4-ky? Kúpil som Sandisk Extreme a kamera hlási SD ERROR aj po aktualizácii SW v kamere aj po formátovaní v kamere.Stiahol som aj SW na formátovanie zo stránky Sandisk ale žiadna zmena.Prvé video aj uloží ale pri ďalšom už vypíše chybu.Skúsil som SDXC od Samsungu a všetko bez problémov(tá ale nezvládne 4K).Dík za odpovede.
tiez planujem kupit GoPro Session, planujem ju primarne do auta a obcas nejake to pojazdenie na biku alebo nejake vylety.
ak by som chcel natacat nieco vaznejsie, tak tiez tam mam D5100
Čo sa týka ovládania, je lepšie si to nastaviť všetko cez telefón, nakoľko kamera má minidisplej. Inak dizajn podarený pekný, ľahká váha...celkovo pozitívne hodnotím ten kĺbový úchyt.
Video hádam čoskoro
tak druhy vyjazd s GP4 session , hodil som tam zabery ktore som nemusel vypipat
celkom slusne to vie eliminovat sumenie vetra aj ked ho tam obcas zapocut , v linku dole je original video 100MB ak by niekto chcel vidiet a porovnat ako presne toci
ale viackrat sa mi uz stalo ze samo prestalo nahravat , mozno to sposobuje karta kingston sdxc , sice je class 10 /UHS -I ale nemusi byt s nou az tak dobre kompatibilna , musim poskusat aj ine a uvidim napisal som aj na podporu azda odpisu
Tak kartu Sandisk Extreme som vyreklamoval,ochotne mi ju vymenili za iný kus a ten šlape tak ako má.Ak by to niekoho zaujímalo tak 1 minúta v rozlíšení 4K má cca 433MB.
Stiahol som si ten súbor od orlovecsk a je to až prekvapivo slušné. Stále mi len nejde do hlavy, kde došlo k tak výraznej strate kvality v procese medzi kamerou a Vimeom?
pali- original je sice 1080 a 60fps ale free ucet na vimeo mne zobrazi iba 720 alebo 360
velkost videa sa pohybuje cca : 175-200MB na minutu co som zatial nahraval ( pri full HD )
Ja dnes budem uploadovat video zo vcera na youtube, ktore som robil podla navodu ako dosiahnut naj kvalitu. Som zvedavy co z toho bude lebo s YT je to veda.
Ja dnes budem uploadovat video zo vcera na youtube, ktore som robil podla navodu ako dosiahnut naj kvalitu. Som zvedavy co z toho bude lebo s YT je to veda.
ja som na to nemal nervy, uz len zavesujem .mp4 priamo na web (cloud, pripadne domaci server) - kazdy browser to dokaze bez problemov prehravat nativne
Akurat v pripade cloudu treba pouzivat taku sluzbu, ktora ti poskytne priamo link na dany subor - nie google drive alebo dropbox, ktore ti daju link len na vlastnu stranku s vlastnym prehravacom...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
720p60fps a NTSC asi začnem používať. Na YT akurát. No uvažujem aj o Vimeo, len neviem, či dám ročne toľko videí aby sa oplatilo za to aj priplatiť, nech niesom obmedzený.
ak by som chcel natacat nieco vaznejsie, tak tiez tam mam D5100
Video hádam čoskoro
celkom slusne to vie eliminovat sumenie vetra aj ked ho tam obcas zapocut , v linku dole je original video 100MB ak by niekto chcel vidiet a porovnat ako presne toci
ale viackrat sa mi uz stalo ze samo prestalo nahravat , mozno to sposobuje karta kingston sdxc , sice je class 10 /UHS -I ale nemusi byt s nou az tak dobre kompatibilna , musim poskusat aj ine a uvidim napisal som aj na podporu azda odpisu
vimeo2Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://drive.google.com/open?id=0BwBsKgmeoD9UazJGXzVKLUxhcFk
Ake velke su vysledne videa pri 1080p? Pytam sa preto, ci mi staci 32GB karta alebo radsej 64. Diky
velkost videa sa pohybuje cca : 175-200MB na minutu co som zatial nahraval ( pri full HD )
Popr. je tu este moznost aj https://www.alza.sk/sandisk-microsdhc-64gb-extreme-uhs-i-u3-sd-adapter-gopro-edition-d2923771.htm?kampan=najnakup.sk&IDP=1361, ktora ma ale nizsiu prenosovu rychlost
ja som na to nemal nervy, uz len zavesujem .mp4 priamo na web (cloud, pripadne domaci server) - kazdy browser to dokaze bez problemov prehravat nativne
Akurat v pripade cloudu treba pouzivat taku sluzbu, ktora ti poskytne priamo link na dany subor - nie google drive alebo dropbox, ktore ti daju link len na vlastnu stranku s vlastnym prehravacom...
daj link na ten navod resp ako sa to robi ?