isheep , je mi jasné , že o fotení vieš kulové . Je to fotené Canon 7D a sklo je Canon 24-70L , lenže web ohrome komprimuje a degraduje kvalitu . Bike okrem predstavca ostane takto . Až si raz ty kupiš poriadny bike a zmeníš tie priteplené kolesá potom aj ja ok? Sedlo je trochu nižšie hladám polohu .
Odhalil si ma ! vinen dle obzaloby . o foteni viem velke kulove, trefa do cierneho .
A dakujem za radu , doteraz som zil v omyle ze mam pekne kolesa a oni su vlastne priteplene. no neviem jak by som vobec vosiel do noveho roku bez tvojej fenomenalnej rady
Ja nie som borec , iba chlap čo ho chytila cestná cyklistika . Kde som ti radil ? Nikdy by som si to nedovolil voči takému GURU-ovi slovenskej cyklisticky , bol to iba skromný návrh .
pochválil sa bicyklom aký sa mu páči a Ty mu ho zvozíš, keď si skladal svoj pochybujem že si šiel na fórum aby Ti naňho zúčastnení povyberali doplnky:-) Každému sa páči niečo iné:-)
vyzera dobre, len by to asi chcelo dat riaditka nizsie, dat prec podlozky, ktore tam akosi nevidim. no ja jazdim na horskom, neviem co by to znizenie znamenalo pre jazdca. viac ohnuty chrbat a mozno horsie jazdne vlastnosti. zrejme to uz nizsie nejde.
no tie dve podložky by som aj ja skúsil prehodiť hore nad predstavec na skúšku , bo VENGE má dosť vysokú hlavu. ale pred tým ako by som potom rezal stlpik , tak by som radšej dlhšie pojazdil
myslis moj? smeruje zhruba na vrch hlavoveho zlozenia, zle sa mi sedelo so sedackou vodorovne, ale dnes je to uz troska inak. zatial nemam aktualnu fotku.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Hack3r , prosim ta nechaj ho ! Vsak to je pan fotograf s Canonom 7D a sklom Canon 24-70L !!! ty vies o fotografovani velke kulove ... to je len zla kompresia predsa !
Isheep , ty si neskutočne zakomplexovaný človek . Hovno vieš a kecáš a kecáš. Ty si tu už popísal tolko periel až človek prestáva mat chut prispievat a to nie som jediný , ani prvý ani posledný . Ty si sa pasoval za samozvaného GUru , bohužial . .....a nič .....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A dakujem za radu , doteraz som zil v omyle ze mam pekne kolesa a oni su vlastne priteplene. no neviem jak by som vobec vosiel do noveho roku bez tvojej fenomenalnej rady
Dakujem meridak , si borec !