Jazdim pedale CB viac ako 10 rokov, rocny najazd 8000 -10 000 km a mam ich na MTB aj cestaku. Loziska som este nikdy nemenil, kufre raz za dva roky. Pedale vydrzia cca 4 roky. Jazdi ich aj manzelka a syn.
ja by som na svoju "obranu" dodala ze moja oficialna noha je 41 ( 265 mm) nemôžem za to že tí výrobcovia majú posunuté čísslovanie podľa nejakých čínsko japonských štandardov
takže oficiálne sa ešte neradím medzi bradatých yeti, lebo dámske čísla končia na 41
apropo chlapska noha 42 ?, to skôr nejaká chlapčenská, chlapi majú nohy väčšie
silva: ak mas pretrcajuci jeden prst, to sa da lahko skratit .. ja som inak chlapsku nohu uz videl, na taku sa topanka ani nerobi .. ale je to vyhoda, lebo s nimi sa nebojim
Mám v Prahe kamošku (výška cca 190cm), bývalá plavkyňa. Má problém keď si chce kúpiť pekné spoločenské topánky, lodičky alebo čižmy. Potrebuje veľkosť ... 46.
Mám v Prahe kamošku (výška cca 190cm), bývalá plavkyňa. Má problém keď si chce kúpiť pekné spoločenské topánky, lodičky alebo čižmy. Potrebuje veľkosť ... 46.
To uz nebudu lodicky, ale LODE. Mam 48. Ale na tu vysku je to v pohode, nevyzera to na vysokom cloveku divne..a vysoke baby su super. Len to zhananie topanok nezavidim...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jo, mal si pravdu.
Blahozelam
Neviem, odkedy je 42 chlapská noha...
takže oficiálne sa ešte neradím medzi bradatých yeti, lebo dámske čísla končia na 41
apropo chlapska noha 42 ?, to skôr nejaká chlapčenská, chlapi majú nohy väčšie
tak ako pise marecej
To uz nebudu lodicky, ale LODE.