osobne mam na elektrike odjazdene len par km ale neriesil som pocas jazdy doladenie , proste to radilo dobre . existuju take alu drziaky ako podlozka pod prodstavcom vyzera to lepsie nez takato gumicka tusim na aliexprese som videl . a nepisem ze nespravne , len to nevyzera dost sexiiii
Tak ja sa pozeram hlavne na prakticku stranku veci. To ladenie treba obcas urobit, preto gumicky a vies si to kedykolvek presunut zospodu nabok. Dnes som to nanovo kalibroval kedze som zhodil kazetu, rozobral a zlozil zadny naboj... Ja som na tom eps najazdil nieco cez 7000 a ladil som to priebezne, odhadom po 700-1000km. O tom drziaku som ani netusil, kuknem na to co to je. Upgradovat treba furt:-).
... To ladenie treba obcas urobit, preto gumicky a vies si to kedykolvek presunut zospodu nabok. Dnes som to nanovo kalibroval kedze som zhodil kazetu, rozobral a zlozil zadny naboj... Ja som na tom eps najazdil nieco cez 7000 a ladil som to priebezne, odhadom po 700-1000km. ...
Fíha! Na Ultegre Di2 11speed som odjazdila celý minulý rok (určite cez 7.000km) a ladiť som nemusela ani raz. Naladila som na začiatku a doteraz funguje skvele a opätovné ladenie nepotrebuje. Baterku som nabíjala nedávno iba tretí krát.
konkrétnejšie je to obec Hrachovište, ono to síce bola časovka v čachticiach, ale tam bol len cieľ, bolo to také šalamúnske trochu lebo štart bol v hrachovišti a išlo sa na vaďovce, kde bola otočka šlo sa späť a potom na krajné, kde bola ďalšia otočka a šlo sa cez višnové do čachtíc.. trasa pekná s troma tunelmi, kde si sa musel spoľahnúť na regulovčíkov, ak si to chcel napáliť v plnej rýchlosti a ešte tam bol jeden nešťastný železničný prejazd, kde myslím že zrovna aj isheep mohol odpočívať a pozorovať čachtickú strelu v celej svojej kráse
ani nevrav , trielis si to par km do ciela a zrazu pred tebou zavora no nic pockali sme si kym presiel vlak a expendables si spravil ttt vsetci naraz do ciela
tiež sa prikláňam k Borám, nech je to už komplet talian, ale i takto je to pecka v čachticiach som tiež bol, cez tie tunely to teda bolo krkolomné, už som len čakal, že mi tam oproti vybehne auto
podjazd zeleznice v Hrachovisti smer Visnove, za Visnovym pri potoku a potom pred Cachticami ako konci tunel a je tam stary mlyn. tiez som musel chvilu hutat nez som si to uvedomil ;]
aha.. no dobre, beriem ten podjad zeleznice v Hrachovisti.. to sa podoba na tunel... ale urcite nepovazujem za tunel ten podjazd zeleznicneho mosta pred potokom v pravotocivej zakrute za Visnovym a ani to pred cachticami pred lavotocivou zakrutou
ale tak kazdy asi chapeme nieco ine pod pojmom tunel.. tunel je podla mna toto: copyrightlabelme.csail.mit.edu labelme.csail.mit.edu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Fíha! Na Ultegre Di2 11speed som odjazdila celý minulý rok (určite cez 7.000km) a ladiť som nemusela ani raz. Naladila som na začiatku a doteraz funguje skvele a opätovné ladenie nepotrebuje. Baterku som nabíjala nedávno iba tretí krát.
ale tak kazdy asi chapeme nieco ine pod pojmom tunel.. tunel je podla mna toto: