tento rok bude možno v branisku časovka, aspoň to tak prezentoval jeden pán z východu na schôdzi MRC na konci sezóny, že to chce spraviť... malo by to byť v rámci odstávky... ale myslím že z toho nič nebude
Počúvajte chaloši. A nie je trochu trápne si dávať na dedinské preteky aero prilbu?
fotky v aero prilbe sú z časovky v jatove a nie v tej v čachtiaich, vtedy som ani kozu nemal, zaobstaral som si ju aj práve preto, že keď chceš na týchto pretekoch uspieť, tak potrebuješ mať podobné vybavenie ako konkurencia... a inak je to séria pretekov merida masters, ale tak chápem že pre niekoho sú to tiež len dedinské preteky...
pytat sa preco na dedinske preteky ma niekto aero prilbu je ako keby sa pytal preco aj na dedinsky futbal 10. ligy si niekto kupuje znackove kopacky za 100eur....
kazdeho do toho prd makovy... ak je niekto fanusik nejakeho sportu, kludne nech ma vybavu aku chce a na hoci akej urovni pretekov...
tak isto aj do lesa chodia ľudia s výbavou za 10000€ ale chápem že vždy sa dá nájsť niečo prečo si rýpnuť a snažiť sa niekoho zosmiešniť... inak mňa tá prilba stála až nekresťanských 1000 korún českých z druhej ruky...
lakko , daj sem pls este nejaku fotku tvojho biku ! ten tvoj je druhy najkrajsi bike tu na fore !
Isheep tvoja prosba bola vypocuta. Moj SCOTT Foil Team Issue Di2 v zimnom (kolesa Mavic Ksyrium Elite) a letnom prevedeni (kolesa Carbon SLR 50mm). Oproti povodnemu setupu nove cierne sedadlo Selle Italia SLR Carbonio Flow, noname kosiky (carbon z Ciny ) a nova cierna omotavka Prolongo Onetouch Gel. A mozete kritizovat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
fotky v aero prilbe sú z časovky v jatove a nie v tej v čachtiaich, vtedy som ani kozu nemal, zaobstaral som si ju aj práve preto, že keď chceš na týchto pretekoch uspieť, tak potrebuješ mať podobné vybavenie ako konkurencia... a inak je to séria pretekov merida masters, ale tak chápem že pre niekoho sú to tiež len dedinské preteky...
Jáj som nevedel, že Jatov je niečo viac.
kazdeho do toho prd makovy... ak je niekto fanusik nejakeho sportu, kludne nech ma vybavu aku chce a na hoci akej urovni pretekov...
nechma vybavu aku ma, ale ten mega "preslap"..
Isheep tvoja prosba bola vypocuta. Moj SCOTT Foil Team Issue Di2 v zimnom (kolesa Mavic Ksyrium Elite) a letnom prevedeni (kolesa Carbon SLR 50mm). Oproti povodnemu setupu nove cierne sedadlo Selle Italia SLR Carbonio Flow, noname kosiky (carbon z Ciny
Hambim sa velmi