Kamos mi rozpraval prihodu, ako rano prisiel do prace na bajku a hodinu na to mal meeting. A jeden z ludi hovori ze "Ale ved vy ste prisiel na bicykli !!! " A cely meeting mal problem akceptovat co kamos rozprva, ved predsa co mu hovorit niekto taky
Ja by som bol reagoval tak, ze zrusim ten meeting, pripadne aj toho cloveka...
Kazdopadne dobra inspiracia na miesto fotenia. Preto vam prinasam bike foteny v zasadacke na stole :
Ospravedlnujem sa vsak za to, ze fotky nie su v takej kvalite, ako som si to predstavoval.
Mozno je to sposobene bielym pozadim, mozno nedostatocnou hlbkou ostrosti, alebo nedostatocnym poctom zachytenych zaostrovacich bodov, ale niektore casti biku nie su ostre.
Pouzil som portretovy objektiv 50mm, f/1,4
Mozno na jar urobim druhy pokus vo volnom priestranstve, ale to na konfiguraciu uz nebude mat dopad...
Ram som kupoval jazdeny. Povodna Euros nalepka tam nebola, iba dodatocne vyrobena, ktoru som odstranil. Povodne som chcel odstranit aj original nalepku Van Nicholas, aby vynikol holy titan, ale ta uz nesla dole...
Ano, horna trubka vypada poskriabana, ale titan tazko poskriabes, to je len viac vylestena od chytania. Ja som s tym manipuloval tiez cez hornu ramovu trubku.
Inac, v pohode to islo preregistrovat na moje meno. Preverili si vyrobne cislo a potom mi chlapik napisal, keby som mal nejake zalezitosti ohladom dozivotnej zaruky, tak nech sa mu ozvem...
Niekde som cital, ze treba im poslat ram, ktory skontroluju a nasledne priradia dozivotnu zaruku novemu majitelovi. Len tento spas stoji cca 250 EUR.
Ako som pisal, zaregistrovane to uz je na moje meno, takze pokojnejsie spavam, ajked predchadzajuci majitel to vydrazil cez Ebay a doklad stratil...
Nálepky sa dajú odstrániť. Ide to pomerne ťažko, ale ide to mincou. ja som na mojom tiež dala dole ten nápis. Dajú sa kúpiť aj nové polepy s novým fontom (http://vannicholas.com/componentsdetails.aspx?id=134&type=replacement).
V prípade nejakých otázok, alebo záležitostí ohľadom reklamácie mi kľudne napíš. Mám u Van Nicholas dobré vťahy a kontakty
neviem ako vam ale mne chyba cestak sadnut a ist kde ma nohy zavezu, nemysliet na pitchoviny len vypnut a kochat sa okolim a riadne si zamakat v teplom pocasi, sadnut niekde na lavicku dat si kofolu a horalku a potom ist dalej. zima je na prd, obvzlast takato zima nezima.
neviem ako vam ale mne chyba cestak sadnut a ist kde ma nohy zavezu, nemysliet na pitchoviny len vypnut a kochat sa okolim a riadne si zamakat v teplom pocasi, sadnut niekde na lavicku dat si kofolu a horalku a potom ist dalej. zima je na prd, obvzlast takato zima nezima.
Mas pravdu veru. I ked neda mi nenapisat, ze priroda vie toho ponuknut aj teraz vela. Vybehnut do lesika kde je carovne ticho, dat si nejaky snehovy singel, v zasnezenych stojkach hladat optimalnu stopu a testovat kvalitu gripu. Domov prist s vyslahanymi licami a dobrym pocitom, ze som nehnojil pred telkou
....a v horúčkach sa pekne natrieť opaľovacím krémom a chytať popri športe ešte aj bronz, zdraviť rovnako "postihnutích" žiletkárov v protismere, podvečer si pri rýchlosti vychutnávať západ slnka a rednúcu premávku na cestách, trošku spomaliť a zrelaxovať pri pohľade na korčuliarky pri prechádzaní po cyklochodníku ( Svit-Poprad) a hor sa zasa na cesty, prisahať si že každých cca 50km oddych a pitný režim NIE počas jazdy a presviedčať sám seba že zajtra po dnešných 120 km definitívne oddych ( pričom na druhý deň zasa 100-večka padne ).
Kristina Dakujem! Ja dufam, ze bude vsetko v poriadku a nebudem musiet nic reklamovat... tvoje cislo mam ulozene...
bedo uz len nabudnut nejake fotograficke zrucnosti, aby v tejto teme boli fotky ako v ozajstnej galerii. Napriklad ake pozadie zvolit pre dany bike, ako vyuzit prirodzene svetlo aby to bolo dobre nasvietene, aky objektiv pouzit, atd...
Luki.11 Stale si myslim, ze s Lubik ste sa nemali zbavit cestakov. Ja viem co bolo za tym, ale aj napriek tomu. By ste sa mohli zucastnit aspon 2-3 cestnych pretekov rocne pre potesenie, zazitok, atd...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Napokon ma vyprovokoval prispevok:
Ja by som bol reagoval tak, ze zrusim ten meeting, pripadne aj toho cloveka...
Kazdopadne dobra inspiracia na miesto fotenia. Preto vam prinasam bike foteny v zasadacke na stole
http://rehmn.mtbiker.sk/bike#bike-10437-nika
Ospravedlnujem sa vsak za to, ze fotky nie su v takej kvalite, ako som si to predstavoval.
Mozno je to sposobene bielym pozadim, mozno nedostatocnou hlbkou ostrosti, alebo nedostatocnym poctom zachytenych zaostrovacich bodov, ale niektore casti biku nie su ostre.
Pouzil som portretovy objektiv 50mm, f/1,4
Mozno na jar urobim druhy pokus vo volnom priestranstve, ale to na konfiguraciu uz nebude mat dopad...
Ano, horna trubka vypada poskriabana, ale titan tazko poskriabes, to je len viac vylestena od chytania. Ja som s tym manipuloval tiez cez hornu ramovu trubku.
Inac, v pohode to islo preregistrovat na moje meno. Preverili si vyrobne cislo a potom mi chlapik napisal, keby som mal nejake zalezitosti ohladom dozivotnej zaruky, tak nech sa mu ozvem...
Niekde som cital, ze treba im poslat ram, ktory skontroluju a nasledne priradia dozivotnu zaruku novemu majitelovi. Len tento spas stoji cca 250 EUR.
Ako som pisal, zaregistrovane to uz je na moje meno, takze pokojnejsie spavam, ajked predchadzajuci majitel to vydrazil cez Ebay a doklad stratil...
V prípade nejakých otázok, alebo záležitostí ohľadom reklamácie mi kľudne napíš. Mám u Van Nicholas dobré vťahy a kontakty
Ty a sadnúť si niekde?
Mas pravdu veru. I ked neda mi nenapisat, ze priroda vie toho ponuknut aj teraz vela. Vybehnut do lesika kde je carovne ticho, dat si nejaky snehovy singel, v zasnezenych stojkach hladat optimalnu stopu a testovat kvalitu gripu. Domov prist s vyslahanymi licami a dobrym pocitom, ze som nehnojil pred telkou
...alebo pred kompom na fóre ...
APRÍL
a aby som nepísal mimo tému - mašinka parádna
tu sa mozem hrat na co chcem, nekaz mi radost
....a v horúčkach sa pekne natrieť opaľovacím krémom a chytať popri športe ešte aj bronz, zdraviť rovnako "postihnutích" žiletkárov v protismere, podvečer si pri rýchlosti vychutnávať západ slnka a rednúcu premávku na cestách, trošku spomaliť a zrelaxovať pri pohľade na korčuliarky pri prechádzaní po cyklochodníku ( Svit-Poprad) a hor sa zasa na cesty, prisahať si že každých cca 50km oddych a pitný režim NIE počas jazdy
bedo uz len nabudnut nejake fotograficke zrucnosti, aby v tejto teme boli fotky ako v ozajstnej galerii. Napriklad ake pozadie zvolit pre dany bike, ako vyuzit prirodzene svetlo aby to bolo dobre nasvietene, aky objektiv pouzit, atd...
Luki.11 Stale si myslim, ze s Lubik ste sa nemali zbavit cestakov. Ja viem co bolo za tym, ale aj napriek tomu. By ste sa mohli zucastnit aspon 2-3 cestnych pretekov rocne pre potesenie, zazitok, atd...