Bade...ako sorry , ale ja nemám žiaden hliník...to je kompozit a ten stojí trošku viacej...A ***** už na tú cenu, ale som rád , že sa opäť niekto chytil...aspoň bude zábava
katko " to " do hlavka vyžaduje imbus , máš pravdu a ja ho mám integrovaný na držiaku ako EMT Cage MTB. Takže mám aj ten imbus, čo ti chýbal...
Ďaľšia otázka ohľadom ceny a funkčnosti, poprípade kompatibility ?
Ramon1 tie kosiky s bocnym vkladanim mas na cestak? Predpokladam, ze ano, ked si bral dva. Mal som ich tiez, ale nevedel som si na ne zvyknut. Vzdy som sa musel pozriet dole ci vkladam flasu spravne.
...veď som písal v popisoch k obrázkom , že tie košíky sú na " termoskobidony " na Fatboy-a / Fatbike / .
adop ...tak snáď najprv aj tú reťaz roznituješ, odnituješ a následne až spojíš rýchlospojkou...či nie?
lto " kamelbakov " mám všelijakých po ko.. lena, , ale na zimu tam chcem fuknúť termoskobidony od Elitu , čo som tu postol. V teplotách pod bodom mrazu , mi všetko zmrzlo na granitu v tej hadičke, aj napriek zateplujucej termoizolujucej " bužírke "...
Do zimy má Camel model Bootlegger. Inak tie hliníkové košíky os Spešlu nie sú dobré, možno na krosový bike. Nedržia tak fľašu. Zee Cage je skvelý. Mimochodom, v horúčavách vozím 3-litrový Camel a 2 bidóny.
tmax to urcite, ja len rypem Dlho nezabudnem ako mi v lete na Cernaku dosla voda a som myslel ze uz na Babu ani nedojdem. Cestou za trest ziadna tecuca voda..
large pekne vyzera skatula..ale chcelo by to detailnejsie foto, ci by sa spolubyvajucej macke pacila
lto dnes som si s hrozou uvedomil, ze na Gianta mam 2jo kolies a ties 2 tlmice. Takze tou rozdvojenou poruchou uz zrejme trpim dlhsie, len som si to neuvedomoval.
Neboj nic, az to dotiahnes na 2ks u zien, tie ta z toho vyliecia
lto " kamelbakov " mám všelijakých po ko.. lena, , ale na zimu tam chcem fuknúť termoskobidony od Elitu , čo som tu postol. V teplotách pod bodom mrazu , mi všetko zmrzlo na granitu v tej hadičke, aj napriek zateplujucej termoizolujucej " bužírke "...
...V teplotách pod bodom mrazu , mi všetko zmrzlo na granitu v tej hadičke, aj napriek zateplujucej termoizolujucej " bužírke "...
Na toto som odkukal fintu od kamosa,ked sa napijem troska fuknem do tej hadice aby sa jontak vratil spat do batohu,cize ta cast hadice ktora trci z vaku je prazdna a ked sa potom chcem napit tak jontak nieje moc studeny.
Ako to funguje? Kupim tu ľavú kluku nasadim, zapojm na rox 10 a ideš?
nahodis kluku, sparujes s ant+ zariadenim, ktore podporuje "Bicycle Power" zobrazenie (tu sa da najst zoznam zariadeni https://www.thisisant.com/directory) alebo cez BT4.0 s telefonom a spravis zero reset (na to je aj apka do telefonu, cez nu sa da aj upgradnut fw)
Zaujimalo by ma aky je rozdiel tohoto Stages systemu oproti Garmin Vector. V cene je rozdiel poriadny. Je pravda ze u Stages ide o jednu kluku a u Garminu o pedale. Oba su to klasicke powermetre ale meraju vykon rozdielnym sposobom?
Na toto som odkukal fintu od kamosa,ked sa napijem troska fuknem do tej hadice aby sa jontak vratil spat do batohu,cize ta cast hadice ktora trci z vaku je prazdna a ked sa potom chcem napit tak jontak nieje moc studeny.
len ked fuknes do vaku potom obsah, ako sa to povie? cvachta?
a to neznasam, vzdy pred jazdou vytlacim vzduch
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bade...ako sorry , ale ja nemám žiaden hliník...to je kompozit
katko " to " do hlavka vyžaduje imbus , máš pravdu a ja ho mám integrovaný na držiaku ako EMT Cage MTB. Takže mám aj ten imbus, čo ti chýbal...
Ďaľšia otázka ohľadom ceny a funkčnosti, poprípade kompatibility ?
...veď som písal v popisoch k obrázkom , že tie košíky sú na " termoskobidony " na Fatboy-a / Fatbike / .
adop ...tak snáď najprv aj tú reťaz roznituješ, odnituješ a následne až spojíš rýchlospojkou...či nie?
To zase nie stále, len na celodenných výjazdoch počas horúčav. Zastávam zásadu - radšej viac ako menej.
link : https://www.google.sk/search?q=EMT+Cage+MTB&rlz=1C1CAFA_enSK610SK610&espv=2&biw=1366&bih=623&tbm=isch&imgil=fPKSqN_guGqI0M%253A%253BqXJcgEzXzCx0CM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Freviews.mtbr.com%25252Fjust-in-specialized-swat-storage-water-air-and-tools&source=iu&pf=m&fir=fPKSqN_guGqI0M%253A%252CqXJcgEzXzCx0CM%252C_&usg=__cOCJP6F9k79tl6L97AakK_QLUBY%3D&ved=0ahUKEwivjN6-jZvKAhVBcA8KHclgBYkQyjcILA&ei=2iKQVq-3MsHgPcnBlcgI#imgrc=PC1KBex3_3tkJM%3A&usg=__cOCJP6F9k79tl6L97AakK_QLUBY%3D
lto dnes som si s hrozou uvedomil, ze na Gianta mam 2jo kolies a ties 2 tlmice. Takze tou rozdvojenou poruchou uz zrejme trpim dlhsie, len som si to neuvedomoval.
Neboj nic, az to dotiahnes na 2ks u zien, tie ta z toho vyliecia
Ja som musel, bade zacal
google je nemilosrdny, uz poprezradzal kadeco o roznych tajomnych identitach tohto fora
beztak máš len zalomenú hadicu
ja mam XT, kupoval som tu http://www.stagescycling.eu/shop/ (distributor pre EU)
nahodis kluku, sparujes s ant+ zariadenim, ktore podporuje "Bicycle Power" zobrazenie (tu sa da najst zoznam zariadeni https://www.thisisant.com/directory) alebo cez BT4.0 s telefonom a spravis zero reset (na to je aj apka do telefonu, cez nu sa da aj upgradnut fw)
len ked fuknes do vaku potom obsah, ako sa to povie? cvachta?
a to neznasam, vzdy pred jazdou vytlacim vzduch