nemusíš ani fúkať, stačí zdvihnúť hadičku kolmo hore a stlačiť náustok...gravitácia už urobí zvyšok...ak aj čosi pri náustku zostane a zmrzne, dáš ho na chvíľu pod bundu a hned sa rozmrazí
Mal si 500vku. Dostal si 510tku, tak si 500vku predaval, ale nechcel si napisat dovod, preco Ti 500vka nevyhovuje. A teraz sem das, ze si si kupil 520tku, resp. si vymenil 510tku za 520tku. Predpokladam, ze ani tuto zmenu nezdovodnis, ze?
Zaujimalo by ma aky je rozdiel tohoto Stages systemu oproti Garmin Vector. V cene je rozdiel poriadny. Je pravda ze u Stages ide o jednu kluku a u Garminu o pedale. Oba su to klasicke powermetre ale meraju vykon rozdielnym sposobom?
Cena Garminu je 649 single, 1099 double.
Cena Stagesu je podľa modelu, začína na 439€ končí niekde na 700€. Nevýhodou je, že si obmedzený na jeden typ kľuky, Vector sa podstatne ľahšie prehadzuje, i keď tiež to nie je ľahké. Single Vector a Stages fungujú na princípe merania ľavej nohy a to vynásobia, čo môže vytvárať nepresnosti hlavne keď si dlho hrával nejaký jednostranný šport a pod.
Garmin má pár vychytavok, pomerne zbytočných ale milých ako napr. čas jazdy v stoji. Double vie merať odchylky šlapania od osi pedálu, čiže vieš správne nastaviť kufre.
Ako hlavnú výhodu Stagesu som považoval cenu ale už aj tá je rovnaká. Merania sú tesne na strane Stagesu ale myslím, že dôležité je aby meral konštatne a na 2-3W nezáleží.
Mal si 500vku. Dostal si 510tku, tak si 500vku predaval, ale nechcel si napisat dovod, preco Ti 500vka nevyhovuje. A teraz sem das, ze si si kupil 520tku, resp. si vymenil 510tku za 520tku. Predpokladam, ze ani tuto zmenu nezdovodnis, ze?
Mal som:
LIDL cyklopočítač - málo funkcií
SIGMA ROX 9.1 - nemá GPS Garmin edge 500 - nemá Glonass, nedá sa spárovať s mobilom, starý model
Garmin edge 510 - veľký, pri spárovaní s mobilom nefungujú notifikácie (zmeškané hovory, SMS, e-mail...)
Teraz mám Garmin edge 520 ale nemá dotykovú obrazovku:-(
Nechápem čo je na tom, že chcem novší model. Na nete je veľa porovnávacích testov, čítaj!
Mimochodom, chcel by som mať tvoje problémy a príjem Zuckerberga:-)
Na tomto fóre som krátko, ale dosť dlho aby som si spravil na teba názor. Si konfliktný zlý človek, ktorý si rád rypne do kohokoľvek, len nech sa niečo deje. A nechcem ísť s tebou ani na pivo!
Ja som sa Ta normalne v danej teme pytal, preco si menil 500 za 510 a nebol si schopny odpisat a hral si mrtveho chrobaka az doteraz, kym som si do Teba nerypol. Takze len tolko. A neboj, ja na pivo s ludmi, co nevedia normalne odpisat na normalnu otazku, nechodim.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.bikeradar.com/road/gear/article/stages-vs-vector-s-long-term-power-meter-test-43681/
Stages mal problem s tesnostou krytu baterie ale uz to odstranili.
Cena Garminu je 649 single, 1099 double.
Cena Stagesu je podľa modelu, začína na 439€ končí niekde na 700€. Nevýhodou je, že si obmedzený na jeden typ kľuky, Vector sa podstatne ľahšie prehadzuje, i keď tiež to nie je ľahké. Single Vector a Stages fungujú na princípe merania ľavej nohy a to vynásobia, čo môže vytvárať nepresnosti hlavne keď si dlho hrával nejaký jednostranný šport a pod.
Garmin má pár vychytavok, pomerne zbytočných ale milých ako napr. čas jazdy v stoji. Double vie merať odchylky šlapania od osi pedálu, čiže vieš správne nastaviť kufre.
Ako hlavnú výhodu Stagesu som považoval cenu ale už aj tá je rovnaká. Merania sú tesne na strane Stagesu ale myslím, že dôležité je aby meral konštatne a na 2-3W nezáleží.
Mal som:
LIDL cyklopočítač - málo funkcií
SIGMA ROX 9.1 - nemá GPS Garmin edge 500 - nemá Glonass, nedá sa spárovať s mobilom, starý model
Garmin edge 510 - veľký, pri spárovaní s mobilom nefungujú notifikácie (zmeškané hovory, SMS, e-mail...)
Teraz mám Garmin edge 520 ale nemá dotykovú obrazovku:-(
A prečo? Pekne ti to rozpísal rasto_t:-)
Nechápem čo je na tom, že chcem novší model. Na nete je veľa porovnávacích testov, čítaj!
Mimochodom, chcel by som mať tvoje problémy a príjem Zuckerberga:-)
Na tomto fóre som krátko, ale dosť dlho aby som si spravil na teba názor. Si konfliktný zlý človek, ktorý si rád rypne do kohokoľvek, len nech sa niečo deje. A nechcem ísť s tebou ani na pivo!
Budeš spokojný:) Oproti 500 neporovnateľné.. Osobne si myslím, že to, že nie je dotykový je len výhoda.
To ma byt pokus o vtip?
mal by byt?