Trochu som si prebehol tu diskusiu a pride mi to cele trochu smiesne. Sak cela tato akcia je o tom, ze dopredu netusime ake vlastne budu podmienky. S tym sa predsa neda nic spravit. Jazdil som tu na snehu, ked bolo viac snehu, na suchu, na lade aj na blate. Ved aj preto je ta trat taka kratka, aby sa do dalo prinajhorsom aj prebehnut peso...Proste sa prisposobim tomu ako to bude vyzerat a nevymyslam stale co keby a ako A ked bude sneh po kolena tak nebudem plakat a prebehnem to pretoze aj s tym treba pocitat...
Ľudia sa na jednej strane tešia na akciu, no na druhej strane sa boja, ako to bude vyzerať za určitých menej priaznivých podmienok, tak špekulujú nad alternatívami. Na tom predsa nie je nič zlé ani smiešne.
Je samozrejme pár skalných, ktorí pôjdu za každých okolností, no väčšina asi nemá veľmi chuť tlačiť bajk v hlbokom snehu alebo dolu zľadovateľou asfaltkou a ešte za to aj platiť
A možno som vadný, ale spätne vnímam oba tie extrémne ročníky ako strašnú divočinu, no v pozitívnom zmysle slova No či by som do toho za tých podmienok išiel znova, to naozaj netuším
Tak prekvapujuco, napriek poslednym predpovediam teraz v Blave snezi. No musim povedat ze ma to potesilo, zimny setup mam na fatbiku uz od 1.12. a stale nevyuzity. Ak sa to nerozpusti tak sa urcite prihlasim na tento pretek. Bolo by fajn ak by sa teplota udrzala okolo -10, uvidime co z toho vyjde.
nj snezi a snezi. dufal som ze to este par tyzdnov vydrzi bez snehu :/
ma sa inak oteplit, takze sa to cez den rozpusti a nasledne bude vsade lad. fakt super.
25 hrotov stoji 10eur, mam 150dier na hroty v plasti, s Mirom sme uvazovali a rozhodli sa ze 100 bude viac nez dost, predsa nejazdim vylucne na zamrznutom jazere plast s nabitymi hrotmi stoji zhruba 250e (7500CZK)
Dnes odmäk Mokrý sneh 5-10 /na BK ľadovejšie/ cm, takže zatiaľ do kopca sa dá v pohode, dole kopcom ako po snehu - opatrnejšie, kĺže . Iba ten hore vie , ako bude v sobotu. No v lese sa sneh udrží...Možno na žltej zn. 4 km pred cieľom bude aj bahno, ak ani v noci neprimrzne .
ak by niekto isiel cez tyzden pojazdit na trat, mohol by spravit nejake foto? urcite to potesi viacerych bikerov a bikerky no ako som zatial pozeral pocasie bude mrazive a veterne )
jelo520 toto mi pripomina Marikovu v maji 2015 po dazdoch. Od noveho roka som bol 3x na vyjazde, naposledy vcera a bolo to celkom na hrane. Ak bude cokolvek nad nulou cez tyzden tak neostane ani vlocka a teren su asi vies predstavit. Staci? Ja idem anyway, bol som v blate vlani a teraz to bude zrejme to iste akurat ze chladnejsie.
2013 som tlačil v kope snehu - na moral 4,5 hodiny, 2014 a 2015 bolo blato, 2016 sa rozhodnem v sobotu - zaplatené mám Moc nemáme na výber. Po BK by vela blata aj tak nebolo a potom je to už z kopca. Beriem radšej keby bolo len blato a bez snehu a ľadu
Ja beriem radsej mraz a sneh/lad, na to sa urcite v Januari stazovat nebudem Zaplatene mam, odradil by ma iba suvisly dazd, co je otrava. Zo zimnych co robi tato partia som bol len vlani a bolo teplo a blato, take jesenne, saskoval som na fatbiku a predstavoval si sneh naokolo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ľudia sa na jednej strane tešia na akciu, no na druhej strane sa boja, ako to bude vyzerať za určitých menej priaznivých podmienok, tak špekulujú nad alternatívami. Na tom predsa nie je nič zlé ani smiešne.
Je samozrejme pár skalných, ktorí pôjdu za každých okolností, no väčšina asi nemá veľmi chuť tlačiť bajk v hlbokom snehu alebo dolu zľadovateľou asfaltkou a ešte za to aj platiť
A možno som vadný, ale spätne vnímam oba tie extrémne ročníky ako strašnú divočinu, no v pozitívnom zmysle slova
..a nema fatbike na snehu vyhodu ? Mimochodom, treba sa opytat organizatorov preco tu kategoriu zaviedli
ma sa inak oteplit, takze sa to cez den rozpusti a nasledne bude vsade lad. fakt super.
http://www.yr.no/place/Slovakia/Bratislava/Bratislava/long.html
http://www.shmu.sk/sk/?page=1&id=meteo_num_mgram10&nwp_mesto=32737
--
hmm tak asi 250 USD
http://fat-bike.com/2014/02/45nrth-introduces-dillinger-5-new-five-inch-studded-fatbike-tire/
plast s nabitymi hrotmi stoji zhruba 250e (7500CZK)
http://bikebrothers.cz/45north/karbidove-hreby.html