Ano nova namiesto strednej. Inak sa ani nedalo. Smyk som pustil nizsie. Radi to ale obcas mi stiahne retaz akoby dokola. Ako keby sa zasekla medzi prevodnikmi. Je to 24/38 kombinacia, velky prevodnik je AM na 24z maly prevodnik
palo - ja ked som menil na 2prevodnik, tak uz vtedy som vozil gripshift X0 s microindexom, takze som so spravnym vyladenim nemal problem. Toto ti ale asi moc nepomohlo, vsak
palo1707: hmm, mozno ten XTR nezvlada taky rozdiel, ako pise Jezus ja som chvilu mal 24/38 a nebol problem, ale mal som XTcko stare. Ak budes kupovat novy, tak pozor na max. rozsah, aby si sa neobabral ako ja
lto, ale ja som nemyslel na prilis velky vyskovy rozdiel, ale na sirku medzery. 14 zubov na vysku by to hadam este zvladat malo. Cize riesenie je vypodlozit velku pilu nejakymi 0,5-1 mm podlozkami smerom dnu. Ak to nepomoze, tak potom neviem.
EDIT: Este Palo pre istotu dobre skontroluj vsetky nabehy a zuby - staci jeden viac vytrcajuci nabeh alebo zub s nejakym zarezom/vystupkom a uz to moze toto robit.
Tam by nemal byt problem, ak sa pily neposunuli .. moze byt, ze je presmyk prilis nizko. Alebo o nieco zachytava .. napr. o sroubik, podlozku, hocico. Alebo o cap zadnej stavby
No takze pani rychlo vas vyvediem z omylu nakolko som na to kapol, nie je to problem rozdielu (ten je praveze uplne bezny aj pri origo klukach), ani presmyku. Je to chyba maleho prevodniku, eventuelne retaze, zasekava sa to v nom iba v urcitom mieste pocas preradovania. Cize desiatky preradeni hore dole nic a zrazu sa zasekne. Mozno si to musi sadnut, maly prevodnik bol uz jazdeny, je hlinnikovy a ma na par miestach vytlaceny zubok, takze to chyta asi tam
Jo a presmyk je klasika na 3 placku, ale dorazy sa dali vyladit takze jediny rozdiel je mozno v tvare klietky, trochu odstava. To mi ale nevadi.
No tak ked uz to bolo jazdene, tak pocet moznych problemov stupa. Vychadzal som z predpokladu, ze sa jedna o komplet nove komponenty. Pri jazdenom pohone moze problem robit viacero veci - menej ohybny alebo jemne skruteny clanok na retazi, otlaceny alebo ohnuty zub na pile. Skontroluj vsetky zuby na tom prevodniku a nejake podozrive vystupky odpilnikuj. A ak nepomoze tak skus nahodit druhu retaz.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
aha
tak ak by som si napr kupil nove tretry, tak staci odfotit krabicu z tej strany, kde je napisany model a farba
http://video.idnes.cz/?c=A151218_155913_hobby-mazlicci_mce&idvideo=V151218_133337_hobby_aki
EDIT: Este Palo pre istotu dobre skontroluj vsetky nabehy a zuby - staci jeden viac vytrcajuci nabeh alebo zub s nejakym zarezom/vystupkom a uz to moze toto robit.
Jo a presmyk je klasika na 3 placku, ale dorazy sa dali vyladit takze jediny rozdiel je mozno v tvare klietky, trochu odstava. To mi ale nevadi.