Sesulak : parada .. rozmaha sa to .. kedysi to stalo neskutocne prachy a volba moc nebola. Na akom principe to funguje ? Kde si kupoval , zda sa, ze vyrobca nema rad Slovensko
Kimlo: preco, ja jazdim na watty odjakziva .. pravda, ten easy wattmeter mi funguje relevantne len v stupani, ale staci
ked jazdis casto tu istu trasu, ak ide o vykon, daj co najlepsi za seba a cifry si porovnavaj doma alebo letmo pocas jazdy. kazda jazda nie je rovnaka, aj maly vanok ovplyvni vysledok a trapit sa tym je drina naviac.
To co ma (mala) sigma v tych najvyssich modeloch,alebo od ciclosportu .. jednoducho na zaklade stupania, rychlosti a vahy vies vypocitat potrebny vykon (idealne podmienky). Samozrejme, realny vykon je vyssi, kedze sa nezapocitavaju straty, preto je idealne ist po asfalte, alebo tvrdom povrchu. Na realne porovnavanie s inymi to nie je (leda ak maju to iste zariadenie), ale pre seba vies pekne porovnavat , ci sa zlepsujes, alebo nie, atd. Samozrejme, k tomu aj pulz a pre realne trenovanie potrebujes laktat, ale to uz je mimo temy. Plus, nevies tlak na pedal,len vykon.
Federer: ako pise andrej25 .. radost s cisielok moze byt az neuveritelne vysoka .. kazdy sme nejaky .. mozes predsta kontrolovat watty aj pulz a zaroven si uzivat.
lto Jaj jasne, to som mal tiez tusim v Rox 9.1. Ale ako pises - su to docela haluze. Uz len protivietor to vie dobre rozhodit. Ale taka zadarmo ficura co mozu pripisat medzi vlastnosti.
Som myslel najprv, ze si si nejaky domaci wattmeter zbastlil ;]
Rychlost obcas, hlavne pozerám kadenciu a pulz..este do toho watty, aby som bol v pásme treningu, no neviem, neviem...stačí, ked to pozerám v kuse na tablete, ked som na trenazery..
orvaq : no protivietor jasne, preto musis jazdit po asfaltovych kopcoch v lese .. inak to nejde . Ja som to dost vyuzival a sedelo mi to potom aj s meranim na stacionare pri vysetrenie laktatu, na rovine samozrejme nepouzitelne, ale ked mas dlhsie pravidelne stupanie , tak super a fungujuce. Zalezi ale ci su vhodne podmienky to pouzit. Doma by som take urcite nevedel zbastlit
federer: watty je to uplne najdolezitejsie .. watt / tep / kadencia .. to zvladnes naraz pozerat, ci ?
to by chcelo fotochromaticke okuliare s HUD ...asi otazka par rokov po Google glass
by to mohlo ukazovat aj virtualnych jazdcov zo stravy segmentu aby si ich mohol nahanat a zavesit sa na ich tempo, pripade vlastne predosle jazdy (ako ghost mode v hrach)
na trailoch najazdove rychlosti na skoky z predoslych jazd alebo inych jazdcov a by ti ukazovalo ci spomalit ci zrychlit - a niekto by v noci prikopal peknu nakopovaciu hranu a pekne by si clovek zalietal DD
ja radsej pozeram pred kolesa ,pripadne okolie a ked musim tak do mapy locusu-ale to stojim....ked ma zaujimaju ciselka spytam sa spolujazdcov....veci co chodim "pravidelne" uz ani netrasujem - zbytocny elektro smog -pre mna....ale kto chce vela cisielok neodsudzujem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
uz je len otazka casu, kedy vznikne nejaky MTBiker.sk kontinentalny tim
Kimlo: preco, ja jazdim na watty odjakziva .. pravda, ten easy wattmeter mi funguje relevantne len v stupani, ale staci
To co ma (mala) sigma v tych najvyssich modeloch,alebo od ciclosportu .. jednoducho na zaklade stupania, rychlosti a vahy vies vypocitat potrebny vykon (idealne podmienky). Samozrejme, realny vykon je vyssi, kedze sa nezapocitavaju straty, preto je idealne ist po asfalte, alebo tvrdom povrchu. Na realne porovnavanie s inymi to nie je (leda ak maju to iste zariadenie), ale pre seba vies pekne porovnavat , ci sa zlepsujes, alebo nie, atd. Samozrejme, k tomu aj pulz a pre realne trenovanie potrebujes laktat, ale to uz je mimo temy. Plus, nevies tlak na pedal,len vykon.
Nepozeras ani vzdialenost, cas, priemerku, vyskove metre? ;]
Som myslel najprv, ze si si nejaky domaci wattmeter zbastlil ;]
federer: watty je to uplne najdolezitejsie .. watt / tep / kadencia .. to zvladnes naraz pozerat, ci ?
by to mohlo ukazovat aj virtualnych jazdcov zo stravy segmentu aby si ich mohol nahanat a zavesit sa na ich tempo, pripade vlastne predosle jazdy (ako ghost mode v hrach)
na trailoch najazdove rychlosti na skoky z predoslych jazd alebo inych jazdcov a by ti ukazovalo ci spomalit ci zrychlit - a niekto by v noci prikopal peknu nakopovaciu hranu a pekne by si clovek zalietal