V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Zdá sa, že web si začína žiť svojím vlastným životom...
btw, asi budem v tomto sam, ale hodilo by sa mi zvolit si, kolko prispevkov sa ma zobrazit na jednej strane v teme. Na mobile by som si zvolil menej nez je teraz, na PC zase aj trojnasobne viac. Vyhovuje mi totiz taky system ako maju na bikefore, kde na jednej strane je aj vyse 1000 prispevkov.
Viem o com pisem, kvoli administracii to tak mam nastavene a musim cakat niekedy snad aj 15-20 sekund kym sa mi v niektorych temach dotiahnu vsetky prilohy a prestane mi rolovat obrazovka.
Co sa tyka toho pagingu, toto forum vieme nastavit na iny pocet prispevkov, ale na 15 su vsetci zvyknuti a je to rozumny kompromis. Robit nastavenie na individualnej baze a este, ako pises, aj pre jednotlive device zvlast, by bola celkom znacna dorabka.
No a medzi rečou - dnes ráno bolo všetko o.k. Pred obedom, ako som čakal na kolegyne, tak sa to stalo opäť. Už mi búšili na dvere, tak som nemal čas skúsiť, či to bude robiť aj Chrome. To bolo okolo jedenástej. O jednej už bolo všetko o.k.
Ale už len 130 pracovných dní!!!
je to tak zalomené aj pri unanswered.html