iron.hide ak je vyrobok deklarovany do -x stupnov bez akychkolvek podrobnosti a dodatkov, tak to praveze logicke vobec nie je to ze realita je ina je zivotna skusenost ale nie logika ale mozno to rozpetie teplot bolo myslene ze v akych sa to moze pouzivat bez straty zaruky
tie tretry urcite bez problemov vydrzia ten teplotny rozsah
no a vlastne nohy si musi kazdy spoznat sam
Ja osobne nosim tenku ponozku tak do -5, a to mam jedny z najlacnejsich zimnych tretier....
si nefandite chlapci. neznamena ked Vam vlastne nohy ne*****, ze ne***** naozaj . to moze posudit nezainteresovaný clovek. manzelka, milenka sa tiez nereta.
Dnes som aspoň na 45 minút skúsil tie NW Celsius 2 GTX nakoľko zdravotný stav viac neumožnil. Vonku bolo -2. Išiel som viac-menej v tieni. Skúšal som aj tlačiť po snehu - tam bolo cítiť že sa schladilo, ale to samozrejme nie je priorita. Skočil som aj do kaluže, takisto bolo cítiť chlad ale neprenikla ani kvapka. Kvitujem utesnený spodok kde je integrovaný pliešok pre SPD. Ak mi bude zajtra lepšie, pôjdem na dlhší výjazd. Ponožky som mal obyčajné tenké.
si nefandite chlapci. neznamena ked Vam vlastne nohy ne*****, ze ne***** naozaj . to moze posudit nezainteresovaný clovek. manzelka, milenka sa tiez nereta.
...ta poď ovoniať...
Henry33 to ti pribalili aj tie chlpaté ponožky? Odkiaľ si bral?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
-5st. to ozaj neprefúkne.
PS: Ktorému chlapovi ne***** nohy má problém - nežije
tie tretry urcite bez problemov vydrzia ten teplotny rozsah
no a vlastne nohy si musi kazdy spoznat sam
Ja osobne nosim tenku ponozku tak do -5, a to mam jedny z najlacnejsich zimnych tretier....
-5st. to ozaj neprefúkne.
PS: Ktorému chlapovi ne***** nohy má problém - nežije
...ja som to vedel, že nie je so mnou všetko v poriadku ...som po smrti
Ixs flow
SD cartu
Slúchadlá Philips
nech je v tom troska poriadok a priehladnost fora.
...ta poď ovoniať...
Chlpate ponožky sú moje bio
Bral som z Gravity shop. Za deň boli doma
Ještě tam nemám usazenou kazetu, hmotnost zjistím na nějaké spolehlivé váze, náboje Tune Mig/Mag.