No dnes to bola skutocne vyborna akcia. Tvrdo, na tom pekna vrstva prasanu a miestami s ladom. Takze pri tych bombach v zakrutach to bolo vesele Uvod som neprepalil a potom uz to islo ako po masle. V zaverecnom zjazde do ciela kde bolo aj dost lystia som nevedel co je pod tym tak uz som radsej neriskoval co ma stalo flek ale hlavne ze som cely Zajtra si este zabehame Inak atmoska v stane pri vyhlaseni bola vazne skvela...Rad som opat videl zname tvare a dakujem za vybornu organizaciu..
dalo sa to cakat, bola tam celkom ostra zakruta a dole kopcom, skoda ze trat nepotiahli dalej cez potok (je tam brod, voda 10cm, vzdy jazdim len tade), ludia by spomalili prirodzene alebo by vrazili do potoka v rychlosti (ako ja). Jedina lavicka na trati a znicena, je to skoda.
co to mas, go pro ? baterka ti tolko vydrzi na 1 nabitie? fajn ze si to dal na web, cele to asi nezhliadne nikto, ale omrknut si niektore useky, alebo ako info pre tych co neboli je to super.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dorazili Rum a isli dalej
No mne by to dalo aj v 19-29 na podium
Dikes
dalo sa to cakat, bola tam celkom ostra zakruta a dole kopcom, skoda ze trat nepotiahli dalej cez potok (je tam brod, voda 10cm, vzdy jazdim len tade), ludia by spomalili prirodzene alebo by vrazili do potoka v rychlosti (ako ja). Jedina lavicka na trati a znicena, je to skoda.
https://goo.gl/photos/c7Egak5NxWCz5KZb8
https://goo.gl/photos/c7Egak5NxWCz5KZb8
Tomi vdaka za fotky, az potom mi doslo o koho ide, vdaka, skoda ze si nebol dnes, bola to len vychadzka
co to mas, go pro ? baterka ti tolko vydrzi na 1 nabitie? fajn ze si to dal na web, cele to asi nezhliadne nikto, ale omrknut si niektore useky, alebo ako info pre tych co neboli je to super.