Nemáš na tom tvojom kostitrasovi (bicykli) na prd posed, že ti neprekrvuje poriadne spodné končatiny? Aj keď o rozdielnej kvalite sa dá uvažovať, nechce sa mi tomu veriť, čo tu píšeš, kedže mám tie isté tretry, dokonca v "horšej" verzii a možem povedať, že teplé sú!
mne to chladi aj zhora na spickach tretier, nie je to len odspodu, ale to sa odspodu moze vselijak rozliezat po chodidlach, neviem.
posed som pozeral, nevyzera, ze by som to mal zle. tazko povedat. pri vymene tretier koli velkosti som zahalal, ze som zaroven nepoziadal o vymenu za tretry lake 303.
Akože nie? V každom (a nielen nemeckom) sklade majú na regáloch symboly krajiny a podla toho vyberajú kvalitu. Úplne logické predsa. SK má navyše ešte podregál s označením "adop".
moja noha ma volnost, ale chlad mi tam prenika. ako to este napisat, ze ma oziaba. od pedalov pojde taktiez dost. pokusal som dat do tretier hrubsie vlozky, s alobalom na jednej strane, ale to mi nohy s dvomi ponozkami uz dost obmedzilo v pohybe, napokon som siel na bike bez vloziek.
lepenie a tesnenie okolo kufrov si zakaznik musi v tychto pripadoch vymysliet a tak musi mimo zaruku naplnat kvalitu. smutne.
v cinskych cizmickach mam az tri pary vloziek a aj to je niekedy chladne pri nizsich teplotach.
este teraz si citim prsty, vecer som ich musel hriat v papuciach. " vdaka za kvalitny vyrobok za chutne peniaze ".
[quote="@1045215"]moja noha ma volnost, ale chlad mi tam prenika. ako to este napisat, ze ma oziaba. od pedalov pojde taktiez dost. pokusal som dat do tretier hrubsie vlozky, s alobalom na jednej strane, ale to mi nohy s dvomi ponozkami uz dost obmedzilo v pohybe, napokon som siel na bike bez vloziek.
...to myslíš vážne, v zime a v zimných tretrách ? Lebo ak áno tak
Ta neviem , či som to nezrozumiteľne napísal , ale narážal som na to , že vedome odstránil vložky z tretier...predpokadám , že ty si si ich tam nechal ...či? Veď práve tie prispievajú k tepelnej stabilite a zabraňujú stratám zospodu...
tak si to zhrnme: informacie od vyrobcu k vyrobku +5 do -25°C, 220eur! ja musim k tomu doplnat "milion" ponoziek, vlozky do topanok, navleky na tretry, zatesnenie kufrov a hladat rozne vychytavky, aby som uz pri vrchnej tepelnej hranici okolo nuly riesil oziabnute prsty, co sa prejavuje aj inde, nie len na prstoch, ale aj lytkach, píšťalách, k tomu- cim nizsia teplota, tym vacsie starosti. ano? na toto som si kupoval zimne tretry? to urcite nie. mam si ich obut a bez starosti jazdit aspon do -10. pri nizsich teplotach uz chapem oziabacky...
Ja dnes 3,5 hodiny v NW Celsius2 GTX....priemerná teplota -3. Pocit na nohy výborný. Príjemné teplo. Chladno mi bolo len v dlhom zjazde s priemerkou 40km/h mal som tenké kompresné ponožky a na tom klasické bavlnené...
Podla mňa je absolútny nezmysel uvádzať pri oblečení alebo topánkach teplotné rozhranie. Vysvetlite mi čo znamená, že tretra alebo bunda do -10. Ako sa má tomu všeobecne chápať?
Tiez som toho nazoru. V dobrom obchode dobry predavac by vedel poradit. V internetovom obchode sa zial clovek moze orientovat len podla recenzii co najde na webe.
V dobrom obchode ti dobrý predavač nevie poradiť či ti v dačom bude teplo alebo zima To nemá odkiaľ vedieť ako je kto na tom s vnímaním chladu atď. Vie ti tú tretru popísať a popísať zhruba čo a onej kto povedal čo si ju kúpil ak mu to niekto príde povedať, lebo to nie je technická vec ako čo ja viem radenie, že to povie o tom všetko.
Tak ja by som to tak "blede" nevidel s tým rozhraním. Zrejme to merajú podobne ako u spacákov. Zrejme niekoľko testovacích jazdcov, meracie čidlá a nakoniec nejaké štatistiky, prižmúrené očko a marketing.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
posed som pozeral, nevyzera, ze by som to mal zle. tazko povedat. pri vymene tretier koli velkosti som zahalal, ze som zaroven nepoziadal o vymenu za tretry lake 303.
lepenie a tesnenie okolo kufrov si zakaznik musi v tychto pripadoch vymysliet a tak musi mimo zaruku naplnat kvalitu. smutne.
v cinskych cizmickach mam az tri pary vloziek a aj to je niekedy chladne pri nizsich teplotach.
este teraz si citim prsty, vecer som ich musel hriat v papuciach. " vdaka za kvalitny vyrobok za chutne peniaze ".
...to myslíš vážne, v zime a v zimných tretrách ? Lebo ak áno tak