nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Toto sú iba niektoré dôvody, ktoré ma napadli, ale môžu byť iné alebo ich je oveľa viac. MTB sa však s cestou nedá porovnávať doslovne. Ani na MTB sa napr. ešte nejazdí elektrika a na ceste už veľká väčšina volí elektriku.
podla mna maju diskove brzdy, a najma tie hydry, prilis velku ucinnost vzhladom na uzky plast ci galusku, tak mozno preto boli dlho mimo cestnej cyklistiky. Vsak uvidime, ako to bude vyzerat tuto sezonu a co na to budu hovorit profi jazdci, jednak ti co to budu jazdit, a jednak ti co nebudu. Z toho nepomeru budu vznikat nebezpecne situacie. Ked uz, tak rovno vsetci v pelotone by mali jazdit disky.
Toto sú presne názory tých čo nikdy neskúsili
Napr. na cyklokrose sa jazdia canti a aj kotúče. Ten nepomer je oveľa vyšší. Canti na CX prakticky nebrzdia, iba spomaľujú
sam-xyz - ked im to sponzori prikazu, tak budu. Aj tak vozia v sedlovkach zavazia naviac, tak ich proste daju prec.
Swenov bike: http://www.bikerumor.com/2016/01/13/119032/
ak jednotlivec ich napr odmietol Cancellara a este niekto, uz neviem kto...
Včera na sveťáku mal cantilevery a keď som si dobre všimol, tak ich strieda s kotúčmi podľa trate.
mas pravdu.. uz to do sveta pustili
vzhľadom na to, že je tam aj podpora od Peťka, celkom prekvapivé, že neostali pri S-ku
edit: skúsime takto