adop, skús si do nich obuť jedny poriadne zimné hrubé ponožky..
uz som nahodil plechove pedale, zajtra nepojdem v chladivych tretrach, ani nemienim skusat hrube ponozky, to sa neosvedci. radsej by som bol, keby mi tretry vymenili za totozny typ, ako moznost reklamacneho procesu, ci nie su moje terajsie tretry naozaj vadne, nedopracovane, vo vyrobe zanedbane.
tak to vela šťastia, vyreklamovať to, že to je v nich zima .... mne je tiež zima vo všetkom na nohy okrem v lyžiarkach a v turistických Saomonoch a keby mal človek reklamovať všetko v čom mu je zima no neviem neviem
ked je to skryta vyrobna vada, tak to je vada. to sa vsak nikomu nepaci, ked sa ma tym zaoberat. a ked je to standard, tak neviem, som asi chory, preto jazdim vyse 10 rokov a prvy krat v origo tretrach urcenych na silne mrazy v tenkych ponozkach tu nariekam hadam ako nikto. mozem sa hambit, som fajnovka.
ked je to skryta vyrobna vada, tak to je vada. to sa vsak nikomu nepaci, ked sa ma tym zaoberat. a ked je to standard, tak neviem, som asi chory, preto jazdim vyse 10 rokov a prvy krat v origo tretrach urcenych na silne mrazy v tenkych ponozkach tu nariekam hadam ako nikto. mozem sa hambit, som fajnovka.
rob si čo chceš no príde mi to také ako ísť reklamovať sáčok cestovín lebo si ich zjedol celé a si stále hladný ale na nich bolo napísané, že porcia je vhodná pre 3 až 4 osoby ... proste je to individuálne kto sa ako v čom cíti, na tom podľa mňa nemá byť aká výrobná vada ...kosa je kosa, niekomu je niekomu nie to je všetko
uz som to kedysi raz tak robil, ale nebolo to s celofanom dobre spravene, dnes som dal akurat sacky na pedale, navleky, ktore zadrzia prival vzduchu na pedale a studeny vzduch/vlhkost sa menej "vdiera na podrazky od pedalov. je to taky experiment, no zoderie sa to. ved je to len igelit.
ale ako perfektne na tych pedaloch drzi silikonova podrazka...
inac som sa zabavil na reakciach. pokial ten igelit nevisi z pedalov ako nejaka zmoknuta guča, tak je to v pohode...
obaja sa tlapkaju po cele, to som prehnal, uz si dam na to pozor , ale ze odbornici vydedukovali vselijake pocitove teploty aj z vetra, to je tiez dielo". he he
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
uz som nahodil plechove pedale, zajtra nepojdem v chladivych tretrach, ani nemienim skusat hrube ponozky, to sa neosvedci. radsej by som bol, keby mi tretry vymenili za totozny typ, ako moznost reklamacneho procesu, ci nie su moje terajsie tretry naozaj vadne, nedopracovane, vo vyrobe zanedbane.
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/pedale-shimano-pd-a520/2942
Na mtb mám tieto asi by som ich potom zvolil , nakolko sa mi tá myšlienka pozdáva .
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-pedale-shimano-xt-pd-m785/3453
fixska , vdaka za nápad.
savings Shimano XT PD-T8000 nášľapné pedále, jednostranné + zar. SM-SH56
81,99 € savings
MOC 129 €savings Shimano PD-M520 nášľapné pedále, strieborná
34,99 € savings
MOC 55,99 €rob si čo chceš no príde mi to také ako ísť reklamovať sáčok cestovín lebo si ich zjedol celé a si stále hladný ale na nich bolo napísané, že porcia je vhodná pre 3 až 4 osoby ... proste je to individuálne kto sa ako v čom cíti, na tom podľa mňa nemá byť aká výrobná vada ...kosa je kosa, niekomu je niekomu nie to je všetko
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/pedale-shimano-pd-a520/2942
Na mtb mám tieto asi by som ich potom zvolil , nakolko sa mi tá myšlienka pozdáva .
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-pedale-shimano-xt-pd-m785/3453
fixska , vdaka za nápad.
presne tie, sám som ich jazdil, keď som si kúpil svoj prvý cesťák a nechcel som rovno kupovať aj druhé tretry
savings Shimano XT PD-T8000 nášľapné pedále, jednostranné + zar. SM-SH56
81,99 € savings
MOC 129 €savings Shimano PD-M520 nášľapné pedále, strieborná
34,99 € savings
MOC 55,99 €...áno , no len kým to tu neprečíta nejaký psychiater...
inac som sa zabavil na reakciach.
obaja sa tlapkaju po cele, to som prehnal, uz si dam na to pozor
hrube ponozky, to sa
neosvedci. ...tomu niet pomoci.
na hrube ponozky s tenkymi zaroven, aj s vlozkami je to skoro natesno, preto som to v rychlosti napisal.