ReHMn
Úplne som zasa na cesťáčiky nezanevrel. Je možné, že sa raz na cesty opať vrátime. Ale toto som tu už tuším raz spomínal.
Momentálne som ale rád, že sa venujem len MTB lebo toľko ko...... čo je po cestách v tých štvor a viackolesových "mrchách" je na zaplakanie
Lubik, vôbec sa ti nečudujem, cez Nedanovce pod kopcom na Topolčany som išiel len raz na krosáku, a stačilo.Katastrofa ako tam vtedy jazdili autá, toľkokrát ma tam ohrozili...
A teraz ako som si na skúšku kúpil lowend žiletku, hneď na prvom výjazde kúsik od domu ma auto vyblokovalo na križovatke (Pritom svetlo vpredu, vzadu pustené, za dňa...)
Takisto vas moze auto zrazit aj ked pojdete po ceste do najblizsieho lesa...a ked vidim niektorych cyklistov ako jazdia bezohladne po ceste sa ani necudujem ze hundru na vodicov...niekedy treba pouvazovat aj sam nad sebou....
ReHMn minulý rok som ich skoro presvedčil na náš maraton, no neprišli. Dúfam, že tento rok sa to podarí. Kľudne aj na horákoch.
Neboj. Obujem nejaké slicky aby si sa nebál toho pre žiletkárov "traktorového zvuku" a dáme to spolu. Minulý rok bolo také teplo, že vyhralo kúpanie nad potením sa v 35st. teple a aj keby sme mali cesťáky tak by sme asi nešli. bonfo
Pravda. Je to široko ďaleko najhoršia cesta v okolí aj kvalitou asfaltu a aj šírkou vozovky + na to hovädá za volantom a je to na 100%
Takisto vas moze auto zrazit aj ked pojdete po ceste do najblizsieho lesa...a ked vidim niektorych cyklistov ako jazdia bezohladne po ceste sa ani necudujem ze hundru na vodicov...niekedy treba pouvazovat aj sam nad sebou....
Do lesa to mám cca kilometer
Pravda sú aj cyklisti hovädá ale dúfam a snažím sa jazdiť tak, aby som medzi nich nikdy nepatril.
tá cesta je fakt des, smerom z hradištia ešte dajme tomu, ale v opačnom smere tam miestami treba ísť div nie po stredovej čiare a o premávke ani nehovorím...
V skutocnosti nie je problem v lanku, ale v krivej rure. Ale na zimak je to slusne. Len blatniky chybaju a podla medzery medzi sedlovou rurou a plastom sa ani nevojdu.
komin je riadny. ale aj vysunutie sedlovky. takze pomer kormidlo - sedlo v pohode. donny nie je ti ten bicykel maly? ale tak ak bol za slusnu cenu, tak nie je co riesit. tiez by som rad urobil zo svojho shreka zimak. len mi na nom vadi presne to co napisal Jezus. tie blatniky tam asi nenapcham ziadne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Úplne som zasa na cesťáčiky nezanevrel. Je možné, že sa raz na cesty opať vrátime. Ale toto som tu už tuším raz spomínal.
Momentálne som ale rád, že sa venujem len MTB lebo toľko ko...... čo je po cestách v tých štvor a viackolesových "mrchách" je na zaplakanie
A teraz ako som si na skúšku kúpil lowend žiletku, hneď na prvom výjazde kúsik od domu ma auto vyblokovalo na križovatke
Neboj. Obujem nejaké slicky aby si sa nebál toho pre žiletkárov "traktorového zvuku" a dáme to spolu. Minulý rok bolo také teplo, že vyhralo kúpanie nad potením sa v 35st. teple a aj keby sme mali cesťáky tak by sme asi nešli.
bonfo
Pravda. Je to široko ďaleko najhoršia cesta v okolí aj kvalitou asfaltu a aj šírkou vozovky + na to hovädá za volantom a je to na 100%
Do lesa to mám cca kilometer
Pravda sú aj cyklisti hovädá ale dúfam a snažím sa jazdiť tak, aby som medzi nich nikdy nepatril.
Ale už skončime sme v galerii tak potichu.
Matičky na ventilkoch, nízke ráfiky a dlhé ventilky... minus.
Len jeden bidon - minus.
Už si spokojný?
a co ten komin?