mne sa lubia tie zlate srobiky pekne si sa tym vyhral. ja by som ale asi kusok tej striebornej fukol aj na tu vidlicu je len taka osumena cierna len taky pasik alebo iny geometricky utvar len nie kosotvorec pripadne ten podpis alebo co to mas ako na tej prvej fotke v tom zlatom stvorci
Urcite by ma ubrzdili aj mensie, ale na vidlici je postmount a bez adaptera je to na 160mm a vzadu by to aj slo, ale kupil som par kotucov a hlavne, uz teraz to pri tej kazete 11-36 vyzera srandovne.
mne sa lubia tie zlate srobiky pekne si sa tym vyhral. ja by som ale asi kusok tej striebornej fukol aj na tu vidlicu je len taka osumena cierna len taky pasik alebo iny geometricky utvar len nie kosotvorec pripadne ten podpis alebo co to mas ako na tej prvej fotke v tom zlatom stvorci
No na vidlicu som nic nedaval, lebo mi sirkou pekne sedi k sirke kolies z bocneho pohladu a teda mi nepride nezaclenena do celku, akurat by som si nabuduce kupil z 3K karbonu a nie z UD, aby to ladilo k sedlu, sedlovke, kosiku....
No, to by bola pre pana co to zvaral privelka komplikacia a je mozne ze tento druh brzd by som tam potom ani nezmestil, ale bolo by to urcite elegantnejsie riesenie .)
určite máš pravdu, myslel som, že to bolo už z výroby mtb aj crosové to sem tam majú tak možno aj na cestnom by sa to tam vošlo tak , aby sa do toho tretrou nezavadilo
adop mozno myslel tym ze vidi spojku retaze, ze je nejako neprirodzene. lebo pisal este aj ze neprirodzene stoji, ci nezmrzol. tak co je s tou spojkou? a este rychloupinak na zadnom kole.
adop mozno myslel tym ze vidi spojku retaze, ze je nejako neprirodzene. lebo pisal este aj ze neprirodzene stoji, ci nezmrzol. tak co je s tou spojkou? a este rychloupinak na zadnom kole.
Na oboch kolesach mam rychloupinak napravo, nerad sa babrem okolo brzdoveho kotuca ked netreba .)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
brzdy su hydraulicke, po prasa ide lanko a tam je piest co ovlada brzdove piesty, ako keby si spojil paku s prasatom do jedneho superprasata .)
No na vidlicu som nic nedaval, lebo mi sirkou pekne sedi k sirke kolies z bocneho pohladu a teda mi nepride nezaclenena do celku, akurat by som si nabuduce kupil z 3K karbonu a nie z UD, aby to ladilo k sedlu, sedlovke, kosiku....
Na oboch kolesach mam rychloupinak napravo, nerad sa babrem okolo brzdoveho kotuca ked netreba .)