hirwils
úplne si ma presvedčil ....
(vďaka za link) niet čo dodať ...
23.01.2016 - 20:43:36
00
MageZ napísal:
tak staci kruzkovat niekoho ineho z ich kandidatky, ci to plati len v pripade nacistov u Kotlebu?


Nerozumiem ako suvisi moja otazka s tvojou odovedou-protiotazkou?

LL
Som rad ze som ta presvedcil, uz som si zacinal mysliet ze si jeden z tych zadubencov, ktori popru aj to co je napisane cierne na bielom, respektive to co povie priamo opozicia.
23.01.2016 - 21:02:37
00
hirwils
som zadubenec

moja poznámka MALA byť tvrdá irónie

(zamestnám Ťa, aj keď na TO možno nemáš ... ale si môj ...
a ty mi z čistej "vďačnosti" odovzdáš časť svojej "štátnej" mzdy ...
"DOBROVOĽNE" samozrejme
nikto nič neporušil samozrejme ... veď charita nie ... morálna ..
a ty na mňa podáš ... ?? alebo ... ??? nepodáš ??? trestne oznámenie)
nepodáš, samozrejme,
LEBO by si skončil s HOLOU RIŤOU na ulici ... samozrejme
a tak dobrovoľne platíš "desiatok" samozrejme

mimochodom ... ešte si ma nepresvedčil (zatiaľ) nikdy .. samozrejme


Naposledy upravil LL dňa 23.01.2016 - 21:17:58, celkovo upravené 1 krát.

23.01.2016 - 21:12:44
00
http://zpravy.idnes.cz/iran-je-vetsi-nepritel-nez-is-mini-mose-jaalon-foi-/zahranicni.aspx?c=A160121_123403_zahranicni_kha

...nie každý moslim je terorista,ale väčšina teroristov v dnešnom svete sú moslimovia.To sa nedá ignorovať...
23.01.2016 - 21:17:17
01
chlapci........... mne osobne je jedno kto bude vladnut..... je mi jedno ci pojdeme k Putinovi alebo na zapad (osobne vzdy budem za spolocenstvo slovanskych narodov) ...... dolezite je aby sa mala stredna vrstva (ktora taha ekonomiku) dobre...... a zatial vyzera ze sa stredna vrstva ma horsie a horsie...... takze SMER to nedava a sleduje si svoj piesocek so svojimi oligarchami.. a robi/ robila to aj pravica.......a cela tato tema je o tom jak si ideme dokazovat co/ kto/ kedy urobil/neurobil ..... namiesto toho aby sme skutocne realne nieco urobili........ len tak.... lebo.......... asi tu raz nechame nase deti
PS: kto nemate deti, mozete sa tu zavzdusnovat a riesit........... ked ich budete mat, potom sa kuknite dozadu na svoje nazory :-)
23.01.2016 - 21:24:07
02
LL napísal:
hirwils
som zadubenec

moja poznámka MALA byť tvrdá irónie

(zamestnám Ťa, aj keď na TO možno nemáš ... ale si môj ...
a ty mi z čistej "vďačnosti" odovzdáš časť svojej "štátnej" mzdy ...
"DOBROVOĽNE" samozrejme
nikto nič neporušil samozrejme ... veď charita nie ... morálna ..
a ty na mňa podáš ... ?? alebo ... ??? nepodáš ??? trestne oznámenie)
nepodáš, samozrejme,
LEBO by si skončil s HOLOU RIŤOU na ulici ... samozrejme
a tak dobrovoľne platíš "desiatok" samozrejme

mimochodom ... ešte si ma nepresvedčil (zatiaľ) nikdy .. samozrejme



LL samozrejme aj moj predosly prispevok na teba bol mysleny ironicky.
Tak este sa pokusim v skratke.
Myslim ze to cele vymyslel beblavy, vec dalej rozvijala poslankyna za SMER lasakova.
V tom odkaze co som ti dal (asi si ho nepozrel) vystupila za komisiu ochrany verejneho zaujmu v BBSK poslankyna za SMER kovacova.
Ako mohol najvacsi nepriatel kotlebu v bbsk-SMER tieto obvinenia sam popriet? Vysvetli.
Dalej vec vysetrovalo aj riaditelstvo policajneho zboru v BB v spolupraci s narodnou kriminalnou agenturou NAKA.
Vysvetli mi ako by im to mohlo uniknut?
Ako by to mohli nechat tak, ked na kotlebu vsetci stekaju, chcu ho zdiskreditovat, ako by si mohli nechat ujst taku skvelu prilezitost?
(Btw ta diskreditacia sa im ciastocne dari, ved ty si toho sam prikladom a kopa dalsich zaslepenych ludi)
Vysvetli preco by si tieto institucie nemohli privolat poskodenych a dat im iste zaruky ze sa im nic nestane ze ich nik nevyhodi ak budu vypovedat?

Ty si stale opakujes tu svoju trapnu frazu - zamestam ta ty odvadzas mi cast vyplaty a nemozes sa vzopriet lebo poletis...
Uvedom si ze toto je verejna sprava a nie nejaky maly podnikatel, ktory zamestnava nacierno ludi a ma s nimi "bocne" dohody.
24.01.2016 - 09:44:08
00
Ako mozes este viac zdiskreditovat podporovatela a siritela nacizmu? A ty podporovatela a siritela nacizmu kazdym prispevom v teme dalej propagujes.
24.01.2016 - 10:22:40
00
Nerad sa ozyvam v tomto fore. Ako hovorieval Werich "Mluvit je vic nez hybat pusou." Ale Tesak vies o com hovoris? Bol si tam? Kde a ako dlho? Co ta tam laka? Lesk moskovskej smotanky? Luxus transsibirskej magistraly? Krasa Bajkalu ci Kamcatky? Vrazdy novinarov a opozicnych politikov alebo inych odporcov rezimu? Bieda na vacsine uzemia? Mimochodom co ti brani v tom aby si sa tam usadil. Ja to nechapem. Toto prajes svojim detom? Rozpad hodnot, bordel a neschopnost, ktoru denodenne zazivame na Slovensku je predsa len trocha menej kruty.
24.01.2016 - 10:30:19
06
Pista - nehnevaj sa, ale teraz sa ozvem ja: kedy naposledy si prežil v Rusku viac ako jeden týžden, že tak zasvätene hovoríš o podmienkach života tam? Poznal si osobne niekoho zo "zavraždených odporcov režimu"? Bol si niekedy na tej väčšine územia, kde je bieda, ako tvrdíš? Súhlasím len s tvrdením Wericha, ktoré si možno až príliš trefne citoval...
24.01.2016 - 10:34:16
00
Na otazku sa neodpoveda otazkou ale prosim. Moje skusenosti su z vyse 22 rokov co boli oni na navsteve u nas. V roku 1979 som bol v Moskve na trojmesacnom skoleni k operacnemu systemu. Poznam zopar horolezcov co par krat boli na Kaukaze. Rozpraval som sa clovekom co zije v Moskve. Rozpraval som sa clovekom co bol nedavno na Kryme. Citam noviny, pozeram zpravy a rozmyslam. Hlavne zvazujem v kategoriach pravdepodobne/nepravdepodobne alebo doveryhodne/nedoveryhodne.

A ocakavm tvoju odpoved - nie dalsie otazky.

Este dodavam. Co sa v tomto sa za tie roky zmenilo? Nie v Moskve. V Rusku! http://skif-tag.livejournal.com/2007486.html A hlavne nech mi nikto zase nezacne rozpravat, ze chudaci musia davat na zbrojenie a preto na toto nemaju.
24.01.2016 - 10:57:08
00
pista ale ved som napisal ze mi je jedno ktorym smerom pojdeme..... chcem sa mat dobre a chcem aby sa aj nase deti mali minimalne tak dobre ako sme sa mali my..... a to ze som skor za spolocenstvo slovanskych narodov je preto ze predsa len mame rovnaku krv, rovnaku mentalitu a celkovo sme si blizsi...... a obavam sa ze zapadu sme ukradnuty a to ze nas brali medzi seba malo nejaky iny dovod ktory sa ukaze niekedy v buducnosti
a ze je v rusku bieda?.... mozno je.... len je otazka ci su tam nahodou ludia neni stastnejsi v biede jak zapadniari v blahobyte..... cim zase nechcem hovorit ze niekomu zelam biedu
24.01.2016 - 11:34:50
01
To su take romanticke rozpravky. Madari maju taku odpoved na otazku ako sa mas "Szarul, de buzken." (Na hovno ale hrdo.) Mna nelaka blahobyt zbohatlikov ale nepohrdnem dobrym bikom, fungujucou dopravou, moznostou sa normalne najest, tecucou vodou, pohodlnou postelou ... asi tusis ako by som mohol pokracovat. Napriek vseobecne oblubenemu bedakaniu slovakov prevazna vacsina a snad mozem tvrdit, ze kazdy kto tu debatuje to ma. Mnohe nam vadi a mnohe na chyba. Tak napr. zdvihnime rit raz za styri roky a dajme nasej politike najavo co sa nam paci a co nie. Nezerme seno a lacne sluby. Romanticky panslavizmus nic neriesi. Kulturou, zvykmi, urovnou civilizacie, hostoriou, nabozenstvom ... patrime na zapad a nie na vychod. A ak spominas nase deti tak tie to davaju jednoznacne najavo - kam smeruju ich cesty?
24.01.2016 - 11:42:04
04
Východ? Západ? Tak sa pozrime. Západ vo všeobecnosti vyznáva za základ svojho systému rímske právo (a kultúru). Hlavný postulát tohto systému je, že všetka moc pochádza z občana a akákoľvek vláda preberá svoju legitimitu z tohoto princípu. (Že existuje úspešná manipulácia priemerného voliča, to je na dlhšiu debatu, ale západná civilizácia vychádza z tohto základu).
Východ má zas tradíciu v diktatúre ázijského typu. Tam platí, že všetka moc pochádza od panovníka. Preto aj keď používajú proforma voľby, neštítia sa používať násilia voči opozícii, zatvárať oponentov do basy pod rôznymi zámienkami, vraždiť ich (a kritikov všeobecne) a pod. Rusko, Čína, Sev. Kórea patrí jednoznačne k tomuto "kultúrnemu okruhu".

A úvahy o "všeslovanskej vzájomnosti" sú len pláštikom na začlenenie do diktatúry ázijského typu. A sranda je, že s nimi ani geneticky nie sme spríbuznení, ale to už je úplne nepodstatný argument.
24.01.2016 - 12:18:01
06
Tak ma napadla ista historicka paralela. Kratko po prevedeni do vseslovanskej naruce bola zrusena greckokatolicka cirkev a ovecky prinavratene do naruce pravoslavia. Skuste si najst zopar ludi, co si to uzili a opytajte sa ich kam je lepsie patrit.
24.01.2016 - 13:08:34
00
Tesak, nie je schizofrénia tvoje druhé meno?

Najprv “držíš stranu Putinovi” a burácaš jak sa máme na h*vno (lebo EÚ). O chvíľu už je zrazu akože jedno kam máme smerovať, lebo hlavný je blahobyt strednej vrstvy. A oroduješ za svoje deti, aby sa mali lepšie, a tak.

Lenže akonáhle sa tu demonštruje ruský marazmus (materiálny aj hodnotový!), akonáhle by som sa ťa opýtal, že: “Ktorý inštalatér si kúpi karbonový cannondale skoršie, ten belgický alebo ten ruský?“, tak sa zroluješ do guličky a ťaháš hentie ošúchané, ezoterické ptákoviny o cnostnej chudobe a šťastnejšom ruskom človeku.

A ako bonus máš aj cenu útechy pre toho ruského inštalatéra: Je slovan (preto jeho dospievajúci syn všeslovansky čoskoro odíde za robotou na západ!), a samozrejme, „Putin drzi stranu rodine“ (s jednou z najväčších rozvodovostí na svete). LOL.

Veď si pokojne vychovaj a veď svoje deti tak, aby boli šťastné na ten *ruský* spôsob. V rozbitom paneláku a s minimom materiálnych statkov. A choď im príkladom a buď šťastnejší. Čo ti bráni? Len nerob z nás, slovanských bratov, úplnych blbcov.

Mimochodom, tu na tomto vlákne neni nič trápnejšie, než tie občasné anti-konzumné pózy a kecy starých chrenov ...robené na konzumnom notebooku, nad fotkami z výjazdov na konzumnom bicykli, odfotených konzumným foťákom/smartfonom, o konzumnom prívale nových komponentov a s konzumným západným drinkom po ruke.
24.01.2016 - 15:31:47
08

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up