vratiti by som to mohol asi urcite preco aj nie?, ale moc sa mi nepaci predstava 2x11speedu, zbytocne drahych radeni objimkovych pokial nechcem aj nove (i spec 2) brzdy atd atd, jednu vec co som chcel je nemat tisíc objimov na rajdoch pokial k prehadzovacke m8000 treba aj to radenie tak neprichadza do uvahy, lebo brzdy mam v podstate uplne nove starsie xt a objimky su smrt vyskusam ked nie, tak kupim ramienko, ked si aj tak neporadim, poradi dano5 a ked ani on nie tak hodim do kosa a kupim novy bajk ale ne a lockring je blato problem neni pouzit stary ale ked ladis bajk a chces cerveny tak je to *****
10 spd radenie by malo fungovať aj s 11 spd šaltrom M8000, keď sú hlavný problém tie objímky https://www.youtube.com/watch?v=1I4WzYbOb4M&feature=youtu.be
Som názoru , že radšej doplatím za 11 spd šalter 15€ ako objednávať ramienko za 30€ + poštovné, ale je to tvoj boj
Pocuvaj ty lolko, uz iba tvoj nick a sposob vyjadrovania hovori o tom aky si dement kt. tu ide rozpravat o demencii. vrat sa tam odkial si prisiel a to m8000ckove radenie stoji tolko, kolko mna stal prehadzovac, radenie a polka presmyku, rozdiel medzi tou a tou moznostou je cca 72eur co pre man urcite nieje, skoro take iste peniaze
Tych 200-300 eur co si teraz predrbal v podstate uplne za nic ale je v pohode,ze?:) lebo za 200 evry si kupit Nic je imho horsie ako doplatit 72 evry za Nieco.
7x sa nezhulis a mas na to.
Parádne čítanie, vtipné je že chlapec má viac menej pravdu - pri niektorých prevodoch prehadzovačka zaplače, radiť to asi bude tiež všeliako. Vtipné je tiež dať si nick Jahman, rastaavatar a byť citlivý na húlenie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
10 spd radenie by malo fungovať aj s 11 spd šaltrom M8000, keď sú hlavný problém tie objímky
https://www.youtube.com/watch?v=1I4WzYbOb4M&feature=youtu.be
Som názoru , že radšej doplatím za 11 spd šalter 15€ ako objednávať ramienko za 30€ + poštovné, ale je to tvoj boj
Tych 200-300 eur co si teraz predrbal v podstate uplne za nic ale je v pohode,ze?:) lebo za 200 evry si kupit Nic je imho horsie ako doplatit 72 evry za Nieco.
7x sa nezhulis a mas na to.
https://m.facebook.com/OneUp.Components/photos/a.1409269489305083.1073741828.1406299719602060/1469493599949338/?type=1&theater
to si zase ty, Nightwoodoo alias Wilec alias Feint, co ma furt volal hulit travu do lesa?
Mal som ho medzi sledovanymi polozkami. Pred niekolkymi minutami sa stal dostupny na Bike24.
Tvoja prilezitost to schmatnut...