MSI 970A-G45
Fortron/BlackPower FSP zdroj 550W, APFC, 85+
AMD, Phenom II X4 975 Black Edition
Kingston 3x2GB DDR3 pamäť 1600MHz CL9 Hyper X XMP
LG Blu-ray BH10LS30 LS
Sapphire HD 7870 Oc
Chladic Coolermster V8
2 krat Hdd
Ku grafike pisali, ze ma byt zdroj minimalne 500W. Mam 550W s vysokou ucinostou no moze byt uz vyzity? Kupovany august 2011.
Mne sa to stalo ked som raz pri takomto checkovani natvrdo vypol komp (dosla trpezlivost).
Opravil som to na Windows 7 podla bodu 4 Minor reset v tomto navode:
https://blog.krissmilne.tech/windows/windows-7/windows-7-stuck-on-checking-for-updates
..hmm, admin co nevie googlit
mam win10 a mozilu. nestretol sa s tym niekto?
skusim ten eset so povie.
ten win defender pouzivate? mam ho par tyzdnov tak neviem posudit ci ho nechat alebo vymenit.
tie zlte myslite ze mozem dat odstranit? neodstranim co nemam?
defekt na bajku zvladnem v pohode ale tu mam rezervy
dik za pomoc.
a samozrejme, na mtbiker.sk ho nezabudni vypnúť!
Vyhodil som priponu .tmp, ale ziaden prehravac to nevie otvorit. Ani VLC, ani virtualdub, media player classic, windows media player... nic...
Media info vyhodi takyto popis:
99% stranok ktore vyhodi Google k tomuto problemu su obycajne scamy s nejakym trapnym "trial" softverom co akoze opravuje 50% videa a potom chce zaplatit za heslo aby "opravil" zvysok - a je s tym zaspamovany cely internet, vsetky diskusne fora kde to niekto riesi.
Z realnych rieseni som skusal kopirovanie streamu pomocou ffmpeg, ten ale tiez odmietne s tymito subormi pracovat, potom som sa este dostal k open source toolu untrunc, ktory nieco spravil, "opravene" subory isli otvorit ale video stopu ziaden prehravac nenasiel, islo len audio.
neriesil nahodou niekto z vas podobny problem ? ziaden prehravac to na 100% neotvori, treba tie videa najskor opravit, takze nema zmysel skusat ine prehravace...