Ahoj MageZ - tie videa som vymazal, to uz bolo cez ciaru, prosim radsej iba napis, ze produkuju chore veci a nedavaj to este aj sem. Dakujem ;)
25.01.2016 - 13:53:53
00
slavo chapem ;) ta hudobna zlozka bola este vacsi des ako tie "texty" :D skoda ze nie je podmienkou na kandidaturu na poslanca aj IQ mimo pasma mentalnej retardacie, by sa potom volicom hnedeho fuzkateho Vodcu vyrazne lahsie rozhodovalo pri kruzkovani...
25.01.2016 - 14:26:29
01
Vlad01
hm .. zaujímavé ... "socialistická rétorika" ...
- neviem čo a koľko vieš o reálnom socializme, osobne nepredpokladám, že veľa
"poukazuješ na nepohodlných"
- zaujímavé 2. tvrdenie ... kde konkrétne ?
"nezaregistroval voči Rusom žiadne negatívne postoje"
- to že je niekto "slušný" a nepovie ti svoj ozajstný názor neznamená že je to celkom tak ako TO vidíš TY
(pred týždňom som sa vrátil z Talianska, ruský hovoriacich pasantov bolo podstatne menej ako pred rokom, konštatovali domáci, na jednej strane celkom radi, bolo podstatne menej bordelu na druhej strane bolo menej peňazí pre nich, keď som sa pýtal prečo im to trpia, pokrčili ramenami a povedali majú peniaze, keď ich pošlem preč pôjdu inam ... SMUTNÉ ... ich "riešenie na všetko" bolo? SKOĽKA a vytiahol peniaze v gumičke ... smutné)
(2. pri veľkom transparente SLOW do mňa bezohľadne narazil tlačiaci sa rusky hovoriaci človek, keď som ho oslovil anglicky tváril sa, že mi nerozumie a mlel arogantne ruštinou, že čo sa mi nepáči, on sa ponáhľa za manželkou a priateľmi a podobne ... keď som ho oslovil: "znaješ što eto medľeno, ruskyj durak, podoždi pozovem snežnuju miliciju" zajastril uškami a pratal sa "nemedľeno" kade ľahšie ...)
ALE aspoň bolo veselo
PS: v rusku aj v tom sovietskom
som bol niekoľko krát, nie len vo veľkých mestách aj na klasickom vidieku, aký u nás nepoznáme ... vždy pri návrate (smutný sklamaný a rozčarovaný) som si vravel NIKDY viac ... ale vrátil som sa ... exotika láka, ... ale stretol som tam samozrejme aj mnoho príjemných ľudí ..
25.01.2016 - 15:30:42
00
Pekný zápis z FB:

„Učitelia, rovnako ako lekári, právnici, či rušňovodiči, alebo aj politici, nie sú homogénna skupina ľudí s rovnakými vlastnosťami. A nie všetci robia svoju prácu na výbornú, alebo s fanatickým nadšením. Sú často vyhorení, unavení, vyčerpaní nielen bojom s rozdrapenými deckami, ale aj ich rodičmi, ktorí si myslia, že ich génius s štvorkami na vysvedčení je prenasledovaný disident.

To, čo voči nim predvádza vláda a jej šéfklamár je jasným dôkazom, že trafili citlivú strunu, že problém, ktorý Smer inak vôbec netrápi, lebo sa na ňom nedá ryžovať a kradnúť tak, ako inde, vyhnisal v čase, ktorý jediný je pre Smer aspoň trochu citlivý. Držím všetkým učiteľom palce, tento štrajk nie je o peniazoch, je o základnej úcte k ľuďom, ktorí majú na budúcnosť tejto krajiny väčší vplyv, než si väčšina politikov, ale aj občanov chce uvedomiť.“


Na ten štrajk učiteľov takmer ani nemám názor, ani príliš čas sledovať dianie okolo, ale to iba do momentu kým si nepredstavím tie parazity zo štátostrany, jak zvážajú tie „peniaze v alobaloch” a posilňujú svoje sociálne cítenie drahšími a drahšími hodinkami, neschopné pre túto krajinu urobiť zhola nič ďalšie.

Až mi je smiešny ten impulz večne kydať na EÚ, šak z nás spravila aspoň ten Detroit európy, keď už nič iné. Uvidíme ako dlho to vydrží, ale nám sa to evidentne tak páči, že všetok svoj ďalší potenciál si dobrovoľne preserieme aj sami - úpadkom vzdelávania a rozkradnutím všetkého ostatného... istotami.
25.01.2016 - 15:38:35
01
https://www.postoj.sk/10062/co-je-spravodlivy-ucitelsky-plat-
25.01.2016 - 15:49:14
02
Ad LL: dovolím si najprv citovať: "nič v zlom , ale z toho mála, čo si o sebe prezradil patríš (pravdepodobne) k skupine "mladej sovietskej oligarchie" (na nejakom, asi nižšom alebo strednom, ale finančne zaujímavom stupni)
využívajúcej možnosti "sovietskeho kapitalizmu"

(špeciálne neštandardné vzdelanie ... alebo neštandardná miestna rodina)
takže reálny "ruský život" sa Ťa vlastne ani veľmi netýka, poznáš ho (registruješ pravdepodobne len) , spoza okna neštandardného auta alebo lietadla, ale priamy dopad na Tvoj život a život tvojej rodiny nemá ...
TOŤ VSJO

Toť naozaj vsjo: neviem z čoho v mojich príspevkoch dedukuješ, že som "mladý sovietsky oligarcha", a požívam tebou spomenuté výhody. Okrem iného by som ťa rád upozornil na jeden zásadný fakt: to že človek hovorí ruštinou, neznamená automaticky že je rus. Viem, že pre niektorých je zovšeobecňovanie životným princípom, ale tak to naozaj nie je. a poviem ti úprimne, ak by mne niekto za tebou opísaných okolností povedal, že som hlupák, so svojou turčiansko-oravskou povahou by som mu vypol lyže, a možno aj niečo iné. V každom prípade by som sa byť tebou tvojim postojom nechválil. A na záver - nikde som netvrdil že život je biely alebo čierny. Život je farebný a rôznorodý. Ako som však už mnohokrát napísal, nemám rád demagógiu, a slepé osočovanie kohokoľvek bez pochopenia súvislostí.
25.01.2016 - 18:56:00
00
2.bp.blogspot.com
25.01.2016 - 18:57:22
06
Vlad01
byť členom nejakej skupiny a patriť (sympatizovať, žiť, používať a využívať spôsoby) nejakej skupiny je pre mňa osobne veľký rozdiel a je úplne jedno akým jazykom KTO hovorí (a nemá to s tým nič spoločné)
(ale napríklad k dopadu reálneho ruského života a spôsobov na Teba a Tvoju rodinu si sa elegantne vyhol)
2. ak sa niekto správa ako hlupák, koná ako hlupák, rozpráva ako hlupák a pri tom aj potom sa tvári ako hlupák ... ČO S NÍM ??? ďalej nebudem pokračovať,
keby som mal "turčiansko oravskú povahu" asi by som sa mu nesnažil vysvetliť, že TAKTO sa normálny človek štandardne nespráva , ale hneď by som mu mal asi jednu vypáliť a predpokladám, že by pochopil bez slov, ale keďže moja výchova, vzdelane a kultúra mi našepkávajú niečo iné, tak som sa to snažil riešiť ... (neázijsky) žiaľ, nepodarilo sa ...
a preto som bol prinútený použiť JEHO spôsob ... ktorý hneď aj pochopil ...
(aj keď osobne neverím, že mu došlo a poučil sa)
TOŤ VSJO
a tým by som túto debatku ukončil
25.01.2016 - 20:42:50
00
http://tv.hnonline.sk/aktualne-videa-141/ucitelia-mozu-byt-radi-ze-im-vobec-kurime-parodia-o-ficovi-ma-obrovsky-uspech-1053281
26.01.2016 - 18:17:01
04
Termín štrajku učiteľov je absolútne nevhodný - som presvedčený, že sú za tým zákulisné ťahy ako to tu už býva dlhodobo dobrým zvykom
Tiež si myslím, že učitelia nemajú ani dostatočnú podporu obyvateľstva (neviem, čím to je, no iste mi mnohí z Vás dajú za pravdu, že keď sme chodili do školy my /nepíšem teraz o dobe komunizmu/, učiteľ mal vždy pravdu a rešpekt nielen medzi študentmi ale i rodičmi; skúste nahliadnuť do dnešných tried a rodín, ako sa o učiteľoch hovorí...)
A organizácia samotných štrajkov -zmätočné- o čom to je, keď niekde sa zavrie škola, inde nie; inde sa zas vyhlási riaditeľské voľno; najnovšie dokonca prilieva olej do ohňa i Cirkev s jej stanoviskom, čo len viac polarizuje spoločnosť...veľmi chorá doba alebo skôr chorí ľudia!?
27.01.2016 - 08:00:41
00
imho ten štrajk zasiahol primálo, chcelo by to štrajk čerpacích staníc :) alebo štrajk výhybkárov ... alebo trebárs štrajk mobilných operátorov ... aby to slovensko reálne zasiahlo
27.01.2016 - 08:20:53
00
alebo strajk polovnikov by tiez mohol byt. najlepsie aj 10 rokov.
27.01.2016 - 09:56:37
01
Bez komentára

Prílohy:

nevtip1.jpg
nevtip1.jpg 184.54 KiB thumb_up4thumb_down

28.01.2016 - 08:25:14
05
Extremistka !!!
28.01.2016 - 08:58:52
00
pôjdete si prevziať predvolebné zvratky? alebo tie peniaze necháte tak?
29.01.2016 - 08:37:29
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up