mne pridu moc dlhe bowdeny na brzdy, a aj lanka by mohli byt kratsie ustrihnute. a podlozky pod predstavcom pekne upratat(kazda inak pootacana). nespravne namotana omotavka(obidve strany su namotane rovnakym smerom) a tie sroby na predstavci pri krku a aj na sedlovej objimke mi pridu akesi dlhe. ale inak celkom pekny.
Už som tu mal rozpísané že omotávka nie je určite namotaná v jednom smere a že to je určite len očný klam..... . Išiel som sa pozrieť k bajku a ona je fakt namotaná rovnako Nechápem ako sa mi to mohlo stať . Stále ju začínam motať odspodu smerom k bicyklu. Ďakujem za upozornenie .
Čo sa týka bowdenov, tak pri výmene som dal rovnakú dĺžku aká bola od výroby. Tiež mi to prišlo trošku pridlhé, ale už som to nechal tak. Nabudúce skrátim A prijímam kritiku aj ohľadne skrutiek a podložiek - sme predsa v galérii
ja som napchal magnet aj do disku, chýbalo mi to tam, tá aktuálna rýchlosť z GPS pri rýchlosti 40km/h + bola taká uskákaná... a pri použití snímača je aj presnejší ten auto start/stop ako keď to ide iba z GPS
To určite. Myslela som, že sa bavíme o cesťákoch Edge 500 nie je vhodný na MTB. Mala som ho a mám skúsenosti. Edge 520 je v tomto smere lepšia. Proti strate signálu resp. na trenažér je IMHO lepšia alternatíva speed-cadence senzor. Máš rýchlosť aj na trenažéry a zároveň aj kadenciu.
Mne sa prave viac pozdavaju tie gyroskopicke snimace ako magneticke. Ten co si tu dala som mal tiez. No na nasich slovenskych cestach sa mi ta skrutka povolila a ta somarinka co mera rschlost vosla medzi spice a v priebehu stotiny sekundy bola fuc
Mne sa prave viac pozdavaju tie gyroskopicke snimace ako magneticke. Ten co si tu dala som mal tiez. No na nasich slovenskych cestach sa mi ta skrutka povolila a ta somarinka co mera rschlost vosla medzi spice a v priebehu stotiny sekundy bola fuc
vyzerá to dobre ten nový snímač, som ani nevedel, že to je na trhu, nepotešila len cena... ale proti tomu starému je výhoda pomerne ľahšia prenosnosť na iný bicykel a odpadá aj problém pri diskoch že kam a ako narvať magnet. navyše pri tom starom bol koľko krát aj dosť problém to uchytiť na zadnej stavbe tak aby to nešúchlo o niečo
Presne tak ako hovoris... Cena je vysoka. Inac aj ten snimac kadencie sa mi pozdava viac. Pri tom starsom type sa mi podarilo stratit
magnet
Tiez sa mi stavalo, ze obcas mi ukazovalo nulovu kadenciu. Trebalo sa s tym hrat aby ti chytalo aj kadenciu a rychlost. Na mojej zadnej stavbe to bolo umenie nastavit
Tieto nové Garminy fungujú parádne. Mal som ich ako bundle, snímač rýchlosti používam na trenažéri, vonku nevidím dôvod. No a kadenciometer je podstatne presnejší a hlavne nepotrebuje druhú časť na ráme čo považujem za veľkú výhodu. Tiež sa ľahko prehadzuje z biku na druhý.
asi si tú sadu objednám, aj kvôli disku, lebo ten mám druhý a tam by som horšie dával magnet ako na ten čo som mal pred tým... keď sa mi osvedčí tak sa možno aj zbavím dvoch GSC 10 sád a budem používať toto na všetky bicykle a ani ma to finančne nezruinuje
To určite. Myslela som, že sa bavíme o cesťákoch Edge 500 nie je vhodný na MTB. Mala som ho a mám skúsenosti. Edge 520 je v tomto smere lepšia. Proti strate signálu resp. na trenažér je IMHO lepšia alternatíva speed-cadence senzor. Máš rýchlosť aj na trenažéry a zároveň aj kadenciu.
Kristina prave aj na cestaku sa mi stava, ze strati signal. Tie nase stupania v okoli su povacsine v lesoch. Nie raz sa mi stalo, ze som si siel spravit nejaky segment na cas a doma som ostal nemilo prekvapeny, ze mi ho jednoducho nevzalo pre slabu kvalitu GPS.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Možno by bolo dobré poslať do Garmina ako tip na rozšírenie funkcií. To určite konkurencia mať nebude
Už som tu mal rozpísané že omotávka nie je určite namotaná v jednom smere a že to je určite len očný klam..... . Išiel som sa pozrieť k bajku a ona je fakt namotaná rovnako
Čo sa týka bowdenov, tak pri výmene som dal rovnakú dĺžku aká bola od výroby. Tiež mi to prišlo trošku pridlhé, ale už som to nechal tak. Nabudúce skrátim
vyzerá to dobre ten nový snímač, som ani nevedel, že to je na trhu, nepotešila len cena... ale proti tomu starému je výhoda pomerne ľahšia prenosnosť na iný bicykel a odpadá aj problém pri diskoch že kam a ako narvať magnet. navyše pri tom starom bol koľko krát aj dosť problém to uchytiť na zadnej stavbe tak aby to nešúchlo o niečo
magnet
Tiez sa mi stavalo, ze obcas mi ukazovalo nulovu kadenciu. Trebalo sa s tym hrat aby ti chytalo aj kadenciu a rychlost. Na mojej zadnej stavbe to bolo umenie nastavit
Odporucam, rychlost GPS nie je presna a v kopcoch uz vobec nie - dost to skace.
no chcel by som vidiet ako kontrolujes dotiahnutie kazdej jednej skrutky pred kazdym vyjazdom...
Kristina prave aj na cestaku sa mi stava, ze strati signal. Tie nase stupania v okoli su povacsine v lesoch. Nie raz sa mi stalo, ze som si siel spravit nejaky segment na cas a doma som ostal nemilo prekvapeny, ze mi ho jednoducho nevzalo pre slabu kvalitu GPS.