lakave ale nebudem radsej vymyslat, nie som este uplne fit, tak radsej pojdem len skusit tu pri BA sa pomotat, mozno to uz otocim na 2. krizovate od domu
Mesto: BA Založený: 17.08.2008 Príspevky: 253 Bike: reign 2010
ja som vcera so svetlom dal iba maly okruh po zltej od peknej cesty a krasnansky. islo sa tazsie, je to dost makke, ale cakal som, ze budem viac zaprskany, kedze som pred vacsim blatom a kaluzami moc nebrzdil. hoci na pumpe som skoncil tak ci tak..
Mesto: BA - Kramáre Založený: 24.07.2014 Príspevky: 346 Bicykle: Enduro | Gravel Odjazdené '22:
87 km
Ja dnes poobede cerveny most- pol cerovky po asfaltku- kacin- singlacmi k tescu umyt bike. Je vlhko ale pomerne teplo. Od kacina menej blata. Akurat dostat sa od rotundy k cerovke je peklo. Totalne oranisko, miestami nevyslapatelne. Pripajam foto "ocisteneho" bajku na zacitku cerovky.
No ja musim povedat,ze vcerajsi nocak bol omnoho prijemnejsi co sa tyka pocasia,dnes na moj vkus prilis vlhko z hmly a miestami teda aj dost husta hmla, az tak ze lto a alan sa mi zjavili tesne pred kolesom a nestihla som poriadne reagovat
vlhko veru poriadme, Kamzik celkom v pohode, hmla miestami poriadne husta, viditelnost zopar metrov miestami prijemne teplo, miestami celkom kosa ale ludi celkom dost
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.