preco by som mal zartovat? este aj vysacky to ma rovnake ako tie originaly a sacok v ktorom prisli mal logo TroyLeeDesigns. Keby som ich dal do nejakeho obchodu tak za ne vyvalis skoro 100E a ani by si nevedel,ze su z aliexpresu.
Presne, rozdiel je v tom že čiňan zostane hodinu skôr fo firme ušije si par kusov a preda ich za seba mam moto ale potrhali sa mi neboli ako original ina latka
ked uz som bol u Turbiho na kave, tak som si kupil lak na vlasy na sedlovku..... zial nemal znacku Lybar tak dufam ze bude aj tento dobry Turbi dik za kaffeteriu, chutila
Tak sa mi podarilo umiesnit ten držiak Sigma...inak tie riadidla canyon su strasne nachylne na zliezanie farby, ako som prevliekal ten drziak hned boli poskriabane
Sice nedosniesla postarka ale pre tych co zhanaju lyziarsku prilbu a okuliare davam do pozornosti celkom zaujimavu akciu v predajni Cool Bike (coolbike.sk) priatelke sa podarilo usetrit celkom dost penazi
škoda, že keď sa pozriem na priemerné teploty mojich výjazdov, tak tých nad 30 stupnov tam je tak jeden, ak vôbec nejaký čím menšie odvetranie tým lepšie pre moje pršteky...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a este mam na ceste dres TLD ruckus za 13E
Ale prestaň, s takýmito vecami sa nežartuje
Pokračovanie:
post1050885.html#p1050885
Ale prestaň, s takýmito vecami sa nežartuje
preco by som mal zartovat? este aj vysacky to ma rovnake ako tie originaly a sacok v ktorom prisli mal logo TroyLeeDesigns. Keby som ich dal do nejakeho obchodu tak za ne vyvalis skoro 100E a ani by si nevedel,ze su z aliexpresu.
Turbi dik za kaffeteriu, chutila